Zlatko Dalić ostaje izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić ostaje izbornik hrvatske nogometne reprezentacije
Hrvatski nogometni savez je na službenim stranicama prenio izjavu Davora Šukera kojom potvrđuje da će Zlatko Dalić i dalje biti hrvatski izbornik. Šuker i... Zlatko Dalić ostaje izbornik hrvatske nogometne reprezentacije

Hrvatski nogometni savez je na službenim stranicama prenio izjavu Davora Šukera kojom potvrđuje da će Zlatko Dalić i dalje biti hrvatski izbornik.

Šuker i Dalić su odradili sastanak na kojem su, piše HNS, konstruktivno razgovarali o svim važnim temama oko reprezentacije.

“Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tijekom Svjetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobjede”, rekao je Šuker.

“Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom o svim temama i zahvaljujem Davoru na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima”, dodao je Dalić.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.