Župan Stipe Zrilić posjetio Benediktinke, Franjevce i socijalnu samoposlugu Župan Stipe Zrilić posjetio Benediktinke, Franjevce i socijalnu samoposlugu
Već tradicionalno uoči Božića, župan Stipe Zrilić sa suradnicima posjetio je Samostan benediktinki svete Marije u Zadru gdje su s benediktinkama u  opuštenoj atmosferi... Župan Stipe Zrilić posjetio Benediktinke, Franjevce i socijalnu samoposlugu

Već tradicionalno uoči Božića, župan Stipe Zrilić sa suradnicima posjetio je Samostan benediktinki svete Marije u Zadru gdje su s benediktinkama u  opuštenoj atmosferi razgovarali su  o stanju na području Zadarske županije, aktualnim  i životnim temama.
Nakon posjeta benediktinkama, župan u pratnji svojih zamjenika Božidara Longina i Rudolfa Dvorskog te pročelnika Ante Vukašine i Ivana Šimunića te pročelnice Marine Dujmović –Vuković posjetio je socijalnu samoposluga Caritasa zadarske  nadbiskupije te im donirao 10.000 kuna, kavu, štedne žarulje te nastavke za uštedu vode.

Posjetili su i franjevce Samostana svetoga Frane u Zadru gdje ih je dočekao fra Anselmo Stulić. Uz čestitke za nadolazeće blagdane, župan je franjevačkom samostanu uz prigodne darove donirao  i ček u vrijednosti 10.000 kuna.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.