Župan Zrilić posjetit će Tvornicu mreža i ambalaže u Biogradu Župan Zrilić posjetit će Tvornicu mreža i ambalaže u Biogradu
Župan Stipe Zrilić sa suradnicima posjetit će u ponedjeljak, 25. travnja 2016. godine Tvornicu mreža i ambalaže u Biogradu na Moru. Ova tvrtka jedini... Župan Zrilić posjetit će Tvornicu mreža i ambalaže u Biogradu

Župan Stipe Zrilić sa suradnicima posjetit će u ponedjeljak, 25. travnja 2016. godine Tvornicu mreža i ambalaže u Biogradu na Moru.
Ova tvrtka jedini je proizvođač mreža na području Republike Hrvatske, ima dugu tradiciju u proizvodnji ribarskih mreža te ambalažnih proizvoda za pakiranje u poljoprivredi.

Stalna modernizacija postrojenja, proširenje proizvodnog asortimana te kvalitetne sirovine omogućili su da Tvornica mreža i ambalaže d.o.o. opstane na tržištu 50 godina. Svi proizvodni procesi provode se prema normama kvalitete proizvodnje ISO 9001:2008 i sustava zaštite okoliša ISO 14001.

Tvornica zapošljava 85 ljudi .
Posjet Tvornici mreža i ambalaže najavljen je za 11,30 sati, a tvornica se nalazi u Industrijskoj zoni u Biogradu na Moru, Bukovačka bb.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.