Županijski HSP dr. Ante Starčević dogovara suradnju sa Suverenistima Županijski HSP dr. Ante Starčević dogovara suradnju sa Suverenistima
Predsjedništvo Županijskog odbora HSP-a dr. Ante Starčević, na čelu sa Slobodanom Pićom Devićem, ovih dogovara suradnju sa Suverenistima, te se pregovara oko mogućnosti zajedničkog... Županijski HSP dr. Ante Starčević dogovara suradnju sa Suverenistima

Predsjedništvo Županijskog odbora HSP-a dr. Ante Starčević, na čelu sa Slobodanom Pićom Devićem, ovih dogovara suradnju sa Suverenistima, te se pregovara oko mogućnosti zajedničkog izlaska na izbore.

Podsjetimo, nakon što je stranka HSP dr. Ante Starčević zbog lošeg rada bivšeg vodstva upala u dugove i završila u stečaju, novo vodstvo angažiralo se maksimalno oko toga da spasi stranku i otplati dugove, te su u tome uspjeli.

“Osnaženi smo novim članovima koji nam svakodnevno pristupaju, te se pripremamo se za lokalne izbore. Vodimo razgovore s potencijalnim partnerima oko suradnje i moguće koalicije, ali spremni smo i samostalno izaći za izbore.” – poručio je Dević.

Podsjetimo, na županijskoj razini HSP dr. Ante Starčević pridružile su se i braniteljske udruge proizašle iz Domovinskog rata, te zajedničkim snagama žele izboriti svoje mjesto u gradskom vijeću i županijskoj skupštini, kako bi se mogli boriti za projekte i interese građana.

Pridružio im se i niz sportaša, poduzetnika i mladih intelektualaca, a njih će predstaviti uoči lokalnih izbora.

“Imamo velik broj kvalitetnih ljudi koji su se dokazali na svojim područjima djelovanja. Možemo sastaviti jako dobre izborne liste. Vjerujemo da ćemo osvojiti povjerenje birača.” – zaključio je Dević.

 • Anonimno

  24. veljače 2021. #1 Author

  Deviču samo se kao neka udavača prebacujete iz jedne u drugu stranku.Očito vas HDZ neče sa sobom jer ste puno običavali u kampanji za Kolindu a Zoki je zagazio u Zadru? Izađete jednom sami i vidite koliko vrijedite u Zadru i Županiji a ne puno priče a malo rezultata.

  Odgovori

 • Helio

  24. veljače 2021. #2 Author

  Neće dobit 7 glasova puno sam i rekao. Hehe

  Odgovori

 • Debela Berta

  25. veljače 2021. #3 Author

  Lako za vaše razgovore, kad ćete nam ponuditi nešto konkretno, dajte nam opciju da nije zna se.
  Sretno u pregovorima!

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.