20 članova Udruge HVIDR-a Zadar na Sportskim igrama u Poreču 20 članova Udruge HVIDR-a Zadar na Sportskim igrama u Poreču
U Poreču su od 16. do 18. studenoga 2018. godine održane Sportsko rekreativne igre državne razine za osobe s invaliditetom i Državno natjecanje u... 20 članova Udruge HVIDR-a Zadar na Sportskim igrama u Poreču

U Poreču su od 16. do 18. studenoga 2018. godine održane Sportsko rekreativne igre državne razine za osobe s invaliditetom i Državno natjecanje u šahu za osobe s invaliditetom.

20 članova Udruge HVIDR-a Zadar nastupilo je za Sportski savez osoba s invaliditetom Zadarske  županije u kategorijama: šah, viseća kuglana, boćanje i elektronski pikado.

Boćari, koji su nastupili u parovima ( Marinko Klanac, Joso Šimičević )  i u trojkama ( Dušan Gavran, Branko Gospić i Davor Bevanda ),  osvojili su zlatne i brončane medalje te  2 pehara, za 1. i 3. mjesto u ekipnom plasmanu.

Srebrne medalje i pehar u ekipnom plasmanu je osvojila ekipa pikada ( Renato Dunat, Davor Magaš, Saša Grdović i Berislav Maričić ) , a u pojedinačnom plasmanu iz elektronskog pikada  2. mjesto je osvojio Berislav Maričić.

U brojnoj i jakoj ovogodišnjoj konkurenciji, naši natjecatelji iz disciplina šah i viseća kuglana vratili su se bez medalja,  ali obogaćeni novim iskustvima i prijateljstvima.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.