BECK’SPERIENCE PARTY U ZADRU: DJ – i Heiko Laux i Brian Sanhaji za savršeno glazbeno – vizualno krstarenje

Beck’s vas u Zadru dočekuje u Luci Gaženica 2. kolovoza.  Srce industrijske zone poslužit će kao mol s kojeg ćemo se otisnuti na savršeno glazbeno-vizualno krstarenje. Očekuje vas minimal techno koji utišava industrijsku buku, street art koji osvjetljava lučke hangare, zabava koja hrani dušu i tijelo.

Na zadarskom partyju nastupit će Heiko Laux koji je definitivno jedna od najvažnijih figura njemačkog i berlinskog techno pokreta. Promovirajući svoj specifičan zvuk u rasponu od deep dub techna pa sve do mehaničkog groovea Heiko je obišao cijeli svijet, od najpoznatijih techno hramova pa do festivala. Iako je stalno na putu uvijek se rado vraća u svoj Berlin u klubove poput Tresora i Berghaina u kojima je redovan gost.

Osim Lauxa imat ćemo prigodu čuti i Briana Sanhajija koji je obilježio njemački techno zadnjih 15 godina svojim čistim, analognim, razarajućim beatom. Ovaj DJ, producent, live izvođač i vlasnik etikete oduševljava svojim eklektičnim techno albumima koji se protežu od dub techna, minimala pa sve do Brianovog karakterističnog, razarajućim basom nabijenog zvuka.

U sklopu kampanje Zagrebačke pivovare o odgovornom konzumiranju alkohola, “Razmisli – kad piješ ne vozi” osiguran je besplatan prijevoz Uber taksijem na zadarski Beck’sperience party.

By: Mirjana Čepić