NA FORUMU U ZADRU Spektakl za djecu i mlade Donat fest – 3. kolovoza!

Nakon čitavog niza dječjih festivala održanih u organizaciji zadarske produkcije Melodija tijekom posljednjih nekoliko godina diljem Zadarske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije, od Gospića, preko Vira i Benkovca do Vodica, ovo nam ljeto donosi pravi glazbeni spektakl na najljepšem zadarskom trgu! 

3. kolovoza s početkom u 21 sat mladi će pjevači u dobi od 9 do 16 godina starosti zablistati pod sjajem reflektora na zadarskom Forumu. Većina ih dolazi iz Zadra i Zadarske županije, ali ima ih i iz ostalih dijelova Hrvatske, iz Rijeke sve do Opuzena! Sve izvođače uživo će, uz direktni prijenos na tri velika video ekrana pratiti sjajni glazbenici okupljeni u sastavu Marko Vukas & Share Love Band.

Program će voditi iskusni voditeljski dvojac Anđela Sarađen Fržop I Mijo Mihovil Brkić.

Ovaj značajni festival bilo bi nemoguće ostvariti bez velike podrške Grada Zadra i TZ grada Zadra.


Značaj Donat Festa za naš kraj prvenstveno je u tome što će će mladi pjevači, ukoliko iskoriste pruženu im šansu, a sigurni smo da hoće, pred sjajnom zadarskom publikom imati prvu veliku priliku predstaviti se i krenuti stopama velikana zadarske glazbene scene iz proteklih desetljeća. Poželimo im sreću i veeeeeeliki aplauz! 
 
Organizator je glazbena produkcija Melodija d.o.o. iz Zadra s direktorom Zdenkom Sarađenom.