ADVENT U BIBINJAMA Očekuje nas bogat i zanimljiv program!

Božićni program započinje 13.12.2017. godine sada već tradicionalnom “Proslavom dolaska sv. Luce”, koju će uz voditelja Igora Jelenića – Tota nestrpljivo čekati mnogobrojna dječica na Trgu dr. Franje Tuđmana. Sveta Luce dijeliti će poklone uz dobru pjesmu i nastup mandolinskog sastava MOBA iz Bibinja.
Nakon toga 17.12.2017. godine sve mještane i goste očekuje humanitarni “Božićni sajam u Bibinjama”. Posjetitelji će uživati u dobrim pjesmama koje će za njih izvoditi trio “Bura”, moći će degustirati kolače i tople napitke, kuhano vino, čaj, a svojim dobrovoljnim prilozima razveseliti će potrebite obitelji za koje se sredstva prikupljaju. Izlagači će se na sajmu predstaviti svojim kreativnim i umjetničkim radovima i autohtonim domaćim proizvodima poput; aromatiziranog vina, sapuna, meda i ostalih zanimljivih proizvoda koji će se moći kupiti te suvenira i raznih ukrasa.
“Božićna bajka” naziv je dječjeg animacijskog programa koji će se održati 19.12.2017. godine u suradnji sa Zazu dječjom igraonicom i Igorom Jelenićem Totom. Najmlađi će uživati u zabavi, pjesmi, smijehu i iznenađenju baš kako to i zaslužuju. U istom tonu se nastavlja 20.12.2017. godine kada će vrijedni školarci O.Š.Stjepana Radića u prostorijama škole održati svoju “Božićnu priredbu” .
Božićno vrijeme ne može proći bez tradicionalnog održavanja “Bibinjske kolede” za Stipanju u Starom selu i velikog “Božićnog koncerta” u crkvi Velike Gospe, 27.12.2017. godine.
Događanja koja će razveseliti mještane i sve goste Turistička zajednica općine Bibinje organizirala je u suradnji sa Općinom Bibinje i podrškom komunalnog poduzeća Bibinjac d.o.o.

Božić program 2017