AKCIJA ZADARSKOG LISTA Odlučeno tko su najuspješniji sportaši i sportski kolektivi u 2015. godini! AKCIJA ZADARSKOG LISTA Odlučeno tko su najuspješniji sportaši i sportski kolektivi u 2015. godini!
Ukupno 27 medijskih djelatnika iz Zadarske županije je odlučilo: Neven Kosović je najbolji sportaš, Katja Čizmin najbolja sportašica, posada Jedriličarskog kluba Sv. Krševan Šime... AKCIJA ZADARSKOG LISTA Odlučeno tko su najuspješniji sportaši i sportski kolektivi u 2015. godini!

Ukupno 27 medijskih djelatnika iz Zadarske županije je odlučilo: Neven Kosović je najbolji sportaš, Katja Čizmin najbolja sportašica, posada Jedriličarskog kluba Sv. Krševan Šime Fantela i Igor Marenić je najbolja momčad, Ženski košarkaški klub Zadar najbolja ekipa, plivač Leo Bavdek najveća je sportska nada Zadarske županije u 2015. godini, a trofej Zadrani u svijetu pripao je Danijelu Subašiću kao najboljem sportašu Zadarske županije koji ne nastupa za zadarski klub. Rezultati su to 22. akcije u kojoj Zadarski list nagrađuje najbolje pojedince i sportske kolektive u protekloj godini.