Ako HDZ pobijedi, Božidara Longina čeka mjesto predsjednika Uprave Hrvatskih šuma?! Ako HDZ pobijedi, Božidara Longina čeka mjesto predsjednika Uprave Hrvatskih šuma?!
Mnoge je iznenadilo što se među kandidatima koji se nalaze na izbornoj listi za IX. izbornu jedinicu, nije našlo ime Božidara Longina, dožupana iz... Ako HDZ pobijedi, Božidara Longina čeka mjesto predsjednika Uprave Hrvatskih šuma?!

Mnoge je iznenadilo što se među kandidatima koji se nalaze na izbornoj listi za IX. izbornu jedinicu, nije našlo ime Božidara Longina, dožupana iz redova HDZ-a.

On je, podsjetimo, za mandata posljednje HDZ-ove Vlade, dok su premijeri bili Ivo Sanader i kasnije Jadranka Kosor, bio član Uprave Hrvatskih šuma.
Longin je blizak s Tomislavom Karamarkom, druži se s njim i privatno, te ih se može vidjeti na večerama u konobama u okolici Zadra.
On se ne nalazi na izbornoj listi za Sabor jer ga, kako doznajemo, to ne interesira. Radije bi se vratio u Hrvatske šume, te ga, u slučaju pobjede, tamo čeka mjesto predsjednika Uprave.

 • mirjam

  22. listopada 2015. #1 Author

  Nije ni lud , tako će lakše moći dijeliti državno zemljište za mslinike i vinograde svojim prijateljima

  Odgovori

 • Vrana

  22. listopada 2015. #2 Author

  Jedno su želje a drugo mogućnosti…

  Odgovori

 • Kiki

  22. listopada 2015. #3 Author

  Božo samo naprid. Veliki si ti gospodin

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.