Album Tomislava Bralića i klape Intrade najprodavaniji je album u Hrvatskoj! Album Tomislava Bralića i klape Intrade najprodavaniji je album u Hrvatskoj!
I treći tjedan zaredom na samom vrhu top liste prodaje albuma nalazi se ‘Best of: 30 godina’ Tomislava Bralića & Klape Intrade, pravi album za još uvijek... Album Tomislava Bralića i klape Intrade najprodavaniji je album u Hrvatskoj!

I treći tjedan zaredom na samom vrhu top liste prodaje albuma nalazi se ‘Best of: 30 godina’ Tomislava Bralića & Klape Intrade, pravi album za još uvijek tople ljetne dane i noći. Na drugom mjestu nalazi se ’57. Splitski festival’, a na drugom ‘CMC festival Vodice 2017′, oba u izdanju Croatia Recordsa.

U kategoriji inozemnih izdanja na prvo mjesto kao povratnica na listu stigla je Martina Stoessel iz popularne dječje serije ‘Violetta’ sa svojim albumom ‘Tini’. Na drugom mjestu su  2Cellos s najnovijim albumom ‘Score’, dok je treći ovoga puta Ed Sheeran s mega uspješnim albumom ‘Divide’.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Više o najprodavanijim izdanjima pronađite na stranici: http://www.top-lista.hr/www/tots