Allianz Hrvatska d.d. novi je sponzor Nogometnog kluba Zadarnova Allianz Hrvatska d.d. novi je sponzor Nogometnog kluba Zadarnova
Allianz Hrvatska d.d. novi je sponzor Nogometnog kluba Zadarnova, izvijestili su iz kluba. “S ponosom možemo objaviti kako je naš klub potpisao jednogodišnji sponzorski... Allianz Hrvatska d.d. novi je sponzor Nogometnog kluba Zadarnova

Allianz Hrvatska d.d. novi je sponzor Nogometnog kluba Zadarnova, izvijestili su iz kluba.

“S ponosom možemo objaviti kako je naš klub potpisao jednogodišnji sponzorski ugovor s jednim od najvećih osiguravajućih društava na svijetu.

O samom Allianzu i njegovoj ulozi u nogometu na globalnoj razini dovoljno je navesti imena dva stadiona: Allianz Stadium – Torino i Allianz Arena – München. Dogovorena suradnja s partnerom takvog, svjetskog renomea za naš klub znači, ne samo konkretnu podršku u radu, već i potvrdu vrijednosti svega onoga što smo do sada napravili na polju sporta i marketinga.

– Ne moram posebno naglašavati koliko za naš mladi klub znači poslovna suradnja na ovako visokoj razini. Ponosni smo što je jedan Allianz prepoznao naš rad na svim poljima i vjerujem da, uz podršku takvog partnera, možemo nastaviti rasti i napredovati. Naša zajednička želja je da zadarskoj djeci pružimo što kvalitetnije uvjete za razvoj kroz sport i time doprinesemo društvu u cjelini. Ovim putem posebno se želim zahvaliti gospodinu Krešimiru Topiću iz Allianza, s kojim smo uspostavili odličnu komunikaciju, za koju se nadam će u budućnosti rezultirati i dugoročnom suradnjom – rekao je Antonio Perica, predsjednik Nogometnog kluba Zadarnova.

Nakon potpisa ugovora u Zadru, zadovoljstvo je iskazao i Krešimir Topić, direktor Sektora Corporate prodaje Allianz d.d. Hrvatska.

– Allianz je oduvijek vjerovao u moć sporta. Kao globalni partner olimpijskih i paraolimpijskih pokreta ponosni smo što podržavamo izgradnju boljeg svijeta kroz sport. Smatramo da je sport izuzetno bitan segment u dječjem odrastanju te nas stoga izuzetno veseli partnerstvo s NK Zadarnova, kroz koje potičemo djecu iz Zadra i okolice na aktivno bavljenje sportom kako bi se osjećali ugodnije u kolektivu, shvatili važnost odgovornosti i timskog duha, baveći se pritom najvažnijom sporednom stvari na svijetu – rekao je Topić.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.