ANTE MILIĆ: Zaplakao sam kad sam čuo da je Željko izmasakrirao nožem ženu i kćer ANTE MILIĆ: Zaplakao sam kad sam čuo da je Željko izmasakrirao nožem ženu i kćer
Strašan zločin koji je počinio 50-godišnji Željko Košta u Zagrebu šokirao je i ostavio bez riječi hrvatsku javnost, a posebno ljude koji su ga... ANTE MILIĆ: Zaplakao sam kad sam čuo da je Željko izmasakrirao nožem ženu i kćer

Strašan zločin koji je počinio 50-godišnji Željko Košta u Zagrebu šokirao je i ostavio bez riječi hrvatsku javnost, a posebno ljude koji su ga poznavali.

Što je potaknulo ovog čovjeka na brutalno masakriranje 31-godišnje supruge i četverogodišnje kćeri, te samoubojstvo, za sada je nepoznato.

Zadranin Ante Milić poznaje Koštu još iz Domovinskog rata.

“Nikada ne bih očekivao od njega takvo što. Zaplakao sam od muke kada sam pročitao. Vjerojatno je nakon svega obolio.  Pomračio mu se um. Ne znam kako bi to drugačije objasnio.” – prokomentirao je Ante Milić za portal Kalelarga info.

“Nitko od nas koji ga poznajemo ne možemo vjerovati onome što čitamo u medijima. Užasno nam je teško zbog svega. Nadam se da će sada pronaći mir. Šteta zbog žene i djeteta. Nije smio to napraviti.” – zaključio je Milić.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.