Ante Žoni Maksan: Cilj nam je okupiti desnicu i njegovati kršćanske vrijednosti Ante Žoni Maksan: Cilj nam je okupiti desnicu i njegovati kršćanske vrijednosti
Na skupu Hrvatskih suverenista održanom u petak u hotelu Kolovare, nazočnima se predstavio i kandidat za Euro parlament sa zadarskog područja – Ante Žoni... Ante Žoni Maksan: Cilj nam je okupiti desnicu i njegovati kršćanske vrijednosti

Na skupu Hrvatskih suverenista održanom u petak u hotelu Kolovare, nazočnima se predstavio i kandidat za Euro parlament sa zadarskog područja – Ante Žoni Maksan. On je većem dijelu zadarske javnosti poznat od ranije, kao istaknuti dragovoljac Domovinskog rata i uspješan poduzetnik.

Za portal Kalelarga info prokomentirao je aktivnosti i pripreme za nadolazeće izbore za Euro parlament

“Počeli smo s održavanjem tribina na kojima se predstavljamo zajednički kao Hrvatski suverenisti, budući da smo svi zajedno na jednoj platformi koja podrazumjeva kršćanstvo, obiteljske vrijednosti i konzervatizam.” – kazao je Maksan i dodao:

“HSP dr. Ante Starčevića kao najjača pravaška stranka u Hrvatskoj pokušava skupa s ostalim partnerima izmijeniti politiku u današnjoj hrvatskoj državi. Idemo u Europu, a bit svega za što se mi zalažemo je čuvanje hrvatskog jezika, obitelji i kršćanstva jer to je ono za što smo se borili i ratu i što treba njegovati i dalje.” – kazao je.

Hvatski suverenisti okupljaju više desno orjenitiranih stranaka i organizacija, a o tome jesu li otvoreni za pridruživanje još nekih slično orjenitiranih opcija, istaknuo je:

“Ja mogu govoriti u ime HSP dr. Ante Starčevića, a mislim da je to stav i ostalih, da želimo unutar Hrvatskih reformista okupiti što desnicu. Nema ekstremista među nama i svima su vrata otvorena.” – zaključio je na kraju Ante Žoni Maksan.

IMG_20190405_191818-1600x1200

IMG_20190405_201309-1600x1200

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.