BEPO FILIPI POBJEDIO HAMILTONA Sve je bliži Olimpijskim igrama u Brazilu BEPO FILIPI POBJEDIO HAMILTONA Sve je bliži Olimpijskim igrama u Brazilu
Zadarski borac Bepo Filipi odlično je odradio u Bakuu svoj prvi kvalifikacijski meč na Svjetskim kvalifikacijama u kojima se traži viza za OI u... BEPO FILIPI POBJEDIO HAMILTONA Sve je bliži Olimpijskim igrama u Brazilu

Zadarski borac Bepo Filipi odlično je odradio u Bakuu svoj prvi kvalifikacijski meč na Svjetskim kvalifikacijama u kojima se traži viza za OI u Brazilu. Potpuno je dominirao u meču s Davidom Hamiltonom sa Bahama, te je slavio jednoglasnom odlukom sudaca 3:0.

O meču s Hamiltonom, Bepo je za HRT Radio Zadar rekao:

„Bilo je odlično, dominirao sam stalno i moja pobjeda niti jednog trenutka nije došla u pitanje. Prvi mečevi na svakom turniru su najteži, treba ih ozbiljno shvatiti. Tako je i bilo  i sada se okrećem drugoj borbi“.

A tamo ga čeka prvi nositelj viceprvak Europe Poljakom Jakubowski.

„Nepobjedivih nema, to znam. Veselim se tom meču. Jedva čekam novi ulazak u ring. Dat ću sve od sebe, neka Jakubowski misli o meni. Vjerujem u sebe i idem po pobjedu“.

Borba između Filipija i Jakubowskog na rasporedu je u ponedjeljak.