Besplatan koncert klape Intrade za sve građane s Covid potvrdom Besplatan koncert klape Intrade za sve građane s Covid potvrdom
Završivši ljetnu sezonu koncerata izvrsnom atmosferom u Šibeniku, Tomislav Bralić i klapa Intrade najavljuju novi koncert u povodu 30. obljetnice Dana obrane Zadra. “Bilo... Besplatan koncert klape Intrade za sve građane s Covid potvrdom

Završivši ljetnu sezonu koncerata izvrsnom atmosferom u Šibeniku, Tomislav Bralić i klapa Intrade najavljuju novi koncert u povodu 30. obljetnice Dana obrane Zadra.

“Bilo je i vrime” da napokon zapjevaju i u svojem gradu pa će 6. listopada u 19 sati nastupiti na Trgu pet bunara i Trgu Petra Zoranića, prekrasnom prostoru na kojem su održali nezaboravan koncert na kojem su prvi put nastupili uz pratnju grupe i tako najavili promjenu u svojem glazbenom putu. Tomislav Bralić sretan je što nastupaju na poluotoku:

Evo nas opet u Zadru, na Trgu pet bunara gdje smo prije 15 godina imali fenomenalan koncert koji smo snimili i objavili. Zadar ima puno važnih datuma u svojoj povijesti, a jedan od njih je baš 6. 10. 1991. Trideset godina poslije Intrade će zapjevati u svome gradu. Nadam se lijepom vremenu, pun trg neka pjeva s nama kao 2005. Opet ćemo biti sa našim pratećim sastavom i otpjevati sve naše najbolje pjesme. Veselim se koncertu i pozivam sve da dođu i na taj način proslavimo Dan obrane našeg Zadra.” – poručio je Bralić.

Organizator je koncerta Grad Zadar, a ulaz na koncert je besplatan.

Ulaznice će se dijeliti uz EU COVID potvrde i negativne antigenske testove 4., 5. i 6. listopada u Turističkom informativnom centru, na adresi Jurja Barakovića 5, od 9 do 19 sati. 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.