Besplatan tečaj kineskog jezika u Zadru, mogućnost putovanja u Kinu

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu po prvi put organizira besplatne tečajeve kineskog jezika i kulture u gradu Zadru. Tečajevi će se održavati dva puta tjedno po 90 minuta u večernjim satima u Centru za strane jezike Sveučilišta u Zadru (Jurja Biankinija 2), a držat će ih izvorni govornici kineskog jezika, profesori specijalizirani za poučavanje kineskog jezika strancima.
Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu organizira po prvi put tečajeve kineskog jezika i kulture za građane grada Zadra. Polaznicima programa, osim jedinstvene prilike da pametno ulože u svoju budućnost, otvara se i mogućnost odlaska u Kinu, jer Institut u suradnji sa Šangajskim institutom za međunarodno poslovanje i ekonomiju, osigurava stipendije za boravak u Pekingu i Šangaju u trajanju od dva tjedna na Ljetnoj školi poslovnog kineskog jezika.
Upisi u ljetni semestar krenut će 22. veljače 2017. godine u 8 sati preko online sustava www.entrio.hr, a sam tečaj počinje 27. veljače 2017. godine. U ljetnom semestru akademske godine 2016./17. upisujemo 30 novih polaznika, a ukoliko se iskaže velika zainteresiranost planiramo otvoriti još dvije grupe.
Sve informacije o uvjetima upisa i terminima grupa moći ćete pročitati na web stranici (www.ki.unizg.hr) i Facebook stranici (https://www.facebook.com/KonfucijevInstitut.UNIZG) Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu.
Institut je prošle godine krenuo sa tečajem kineskog jezika za studente Sveučilišta u Zadru, a uskoro kreće i s promotivnim radionicama kineskog jezika, kulture i kulinarstva u osnovnim i srednjim školama grada Zadra.
Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu sveučilišni je centar koji je osnovan s ciljem promicanja kineskog jezika i kulture. Institut je organizirao radionice za sve uzraste, a njegovi profesori, izvorni govornici kineskog jezika, održavaju oko 400 sati kineskog jezika tjedno. Osim jezika, Institut nudi programe kineske kaligrafije i slikarstva, taijija, društvene igre Go te borilačke vještine yongchun.
Svi programi su za građane besplatni. Za sva pitanja slobodno se javite na info@ki.unizg.hr.