BIBINJE Nakon uređenja, plaža Punta Rožica dobila moderan i atraktivan izgled! BIBINJE Nakon uređenja, plaža Punta Rožica dobila moderan i atraktivan izgled!
Uređenje jedne od najljepših plaža u Bibinjama, Punta Rožice, pri kraju je. Dobar dio radova već je odrađen, te se trenutno radi na završnoj... BIBINJE Nakon uređenja, plaža Punta Rožica dobila moderan i atraktivan izgled!

Uređenje jedne od najljepših plaža u Bibinjama, Punta Rožice, pri kraju je.

Dobar dio radova već je odrađen, te se trenutno radi na završnoj fazi. Ova pješčana plaža dočekat će novu turističku sezonu u modernom izdanju, tako da će se posjetitelji moći uživati.

Plaža će biti opremljena sa svime što treba.

Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koje Općina Bibinje i Turistička zajednica Općine Bibinje poduzimaju kako bi sezonu dočekali spremni.

Načelnik Općine Bruno Bugarija i njegovi suradnici znaju da mnogi mještani zarađuju za život baveći se turizmom, pa se zato i poduzimaju koraci kako bi turisti bili zadovoljni i ponovo se vratili u ovo mjesto.

Ove godine turiste, ali i sve ostale, očekuje bogat zabavni program oko kojeg je dosta truda i vremena uložio direktor Turističke zajednice Jure Fuzul.

Bibinje će tako tijekom sezone biti mjesto koje će, uz dobru zabavu, zanimljive koncerte i ostala kulturna događanja, privući brojne posjetitelje.

Foto: ebibinje.net

bruno bugarija