BIBINJE SUMMER RUN Pokušajte istrčati osam kilometara, a nakon toga uživajte na fešti!

Sezona godišnjih odmora nije izgovor da ne trčite, dođite na Bibinje Summer Run!
Bibinje Summer Run je ulična utrka koju organizira Triatlon klub Zadar i Škola trčanja Zadar u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Bibinje i Općinom Bibinje s ciljem promocije rekreativnog trčanja. Jedan od ciljeva je i povezivanje turista koji borave u Bibinjama u samom srcu ljetne sezone s lokalnim mještanima kroz sport i zabavu. Staza utrke iznosi 8 km što svakako predstavlja izazov za sve rekreativce ali i profesionalce kojima neće biti lako trčati na +30C.
Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su do 25. 07.  2016. Kotizacija za utrku iznosi 30 kn a prijave se vrše putem web stranice utrkebibinjesummerrun.com  ili u uredu TZ Općine Bibinje. Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji i svi trče na osobnu odgovornost. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu. Okrjepa u vidu vode osigurana je na samom startu i u ciljnom prostoru. Mjerenje vremena  i sustav prijava osigurava Stotinka.hr.
Za vizualni identitet utrke zaslužni su Branka Lukić i Simon Puja iz kreativne agencije Ille Concept.  Logotip je koncipiran da predstavlja stilizirani prikaz mjeseca i bezserifnog tipografskog rješenja koji ujedno dočarava brzinu kretanja lika. Priča predstavlja spoj mjesečeve energije koja zajedno s  energijom vjetra dodatno dočarava energiju pokreta i predstavlja jedinstvenu moć noći te njenog uživanja. Jer nakon utrke koja je na rasporedu u 20 sati slijedi velika fešta koja će trajati dugo u noć.