BIBINJE Uklanjat će se ručnici ostavljeni na plaži za ‘rezervaciju mjesta u hladu’ BIBINJE Uklanjat će se ručnici ostavljeni na plaži za ‘rezervaciju mjesta u hladu’
Iz Turističke zajednice Općine Bibinje odlučili su prekinuti praksu ostavljanja ručnika na plaži kako bi se ‘rezerviralo mjesto u hladu ili na dobroj poziciji.”... BIBINJE Uklanjat će se ručnici ostavljeni na plaži za ‘rezervaciju mjesta u hladu’

Iz Turističke zajednice Općine Bibinje odlučili su prekinuti praksu ostavljanja ručnika na plaži kako bi se ‘rezerviralo mjesto u hladu ili na dobroj poziciji.”

Evo što su naveli u priopćenju iznajmljivačima smještaja:

“Molimo iznajmljivače na području općine Bibinje da obavijeste svoje goste da ne ostavljaju ručnike, rekvizite za plažu i druge stvari osobne namjene na plažama.

Općina Bibinje u suradnji sa komunalnim poduzećem Bibinjac d.o.o. sa gore navedenim stvarima postupati će sukladno Odluci o komunalnom redu, KLASA: 021-05/19-01/8, URBROJ: 2198/02-19-01-8, 25.09.2019., čl. 143 prema kojem je zabranjeno ostavljati ručnike, rekvizite za plažu i druge stvari osobne namjene na prirodnim i uređenim plažama.

Stvari zatečene bez njihova vlasnika, odnosno korisnika, smatrat će napuštenima, te će biti uklonjene.”