BIBINJE Večer za pamćenje uz Dvorske lude, stand-up show Splicke Scene

Dvorske lude sinoćnji je show stand-up kolektiva SplickaScena koji je glasno nasmijao i zabavio bibinjsku publiku u cjelovečernjem nastupu. Počevši nešto iza 21:00, šarmantni Trg Sri Sela pretvoren je u pozornicu za stand-up show u kojem su se komičari kolektiva SplickaScena – Tomislav Primorac, Ivica Lazaneo, Ante Travizi i Josip Škiljo – predstavili publici osebujnim šalama. Britkim humorom i brzim dosjetkama četvorica stand-up komičara ovog hvalevrijednog splitskog kolektiva glasno su nasmijala okupljene na Trgu Sri Sela, a na tepihu su se našle teme svakodnevice s kojima se gotovo svi mogu poistovjetiti. Kroz skoro sat i pol nezaboravne stand-up komedije, komičari nisu ostali dužni ama baš nikome i kvalitetno ‘opleli’ po stanju nacije.

Iako kao kolektiv neprestano nastupaju po čitavoj Hrvatskoj, show specijal Dvorske lude jučer je u Bibinjama izveden po prvi put, a publika ga je nagradila iscrpnim aplauzom i neprestanim iskrenim smijehom. Zabavnu atmosferu s jučerašnjeg stand-up showa Dvorske lude kolektiva SplitskaScena na šarmantnom bibinjskom Trgu Sri Sela pogledajte na javnoj galeriji fotografija dostupnoj na Facebook stranici Visit Bibinje.

SplickaScena kolektiv je splitskih stand-up komičara kojega u punom sastavu čine Ante Travizi, Ivica Lazaneo, Ivo Musulin, Josip Škiljo, Tomislav Primorac i Vanja Dobrijević. Zajedno nastupaju još od 2016. godine, no nastupaju i individualno. SplickaScena projekt je koji je nastao pod utjecajem radionica Marine Orsag, poznate stand-up komičarke i vlasnice nekadašnjeg Studija Smijeha, pa je kolektiv prije trenutnog naziva djelovao kao zagrebačka podružnica u Splitu.

Danas djeluju samostalno kao splitski kolektiv. Urnebesni nastupi koje održavaju diljem Hrvatske, kroz godine stvaraju sve veću bazu fanova, a oni u rodnom Splitu su redovno rasprodani s nekoliko stotina gledatelja. Bazu fanova grade i online na svom Youtube kanalu SplickaScena na kojem je dostupan cjelovečernji specijal “Stand-up po splicki”, show snimljen u splitskoj dvorani Lora 2019. godine.

Jučerašnji je show Dvorske lude bio pod pokroviteljstvom Turističke zajednice općine Bibinje, stoga su svi posjetitelji uživali u skoro sat i pol vrhunskog humora – besplatno.

Posjetite Bibinje ovog ljeta, očekuje vas bogati Ljetni program 2023. s pregršt zanimljivih događanja za nezaboravne ljetne trenutke. Vidimo se!