BIG BROTHER Pojedini Zadrani zadivljeni fotkama Barbare, Tine i Soraje na Facebooku BIG BROTHER Pojedini Zadrani zadivljeni fotkama Barbare, Tine i Soraje na Facebooku
Popularnost sestara Barbare i Tine Šegetin iz Big Brothera sve je veća, a pa ih na Facebooku svakodnevno prati sve više ljudi. Brojni muškarci... BIG BROTHER Pojedini Zadrani zadivljeni fotkama Barbare, Tine i Soraje na Facebooku

Popularnost sestara Barbare i Tine Šegetin iz Big Brothera sve je veća, a pa ih na Facebooku svakodnevno prati sve više ljudi.
Brojni muškarci fascinirani su njihovim provokativnim fotografijama, a sviđaju im se i zajedničke fotografije sestara Tine i Barbare sa nekadašnjom stanarkom Big Brothera Sorajom.
Stoga se, pregledavajući slike, često može naići na zadivljene komentare Zadrana i stanovnika sela u zaleđu Zadra, koji se ne srame izraziti divljenje u komentarima ispod fotografija.
To je dokaz da se Big Brother i dalje redovito gladaju, unatoč tome što su kuću napustile Stefani Banić i Vesna Bartolić.

 • Iva

  29. listopada 2015. #1 Author

  A koji to jadnici su fascinirani da mi je znati??

  Odgovori

  • Mile

   29. listopada 2015. #2 Author

   Ne vrijeđaj. Cure su pre lipe

 • Sudac

  29. listopada 2015. #3 Author

  Da ne vrijeđaj, ludji su ovi novinari sto trose prostor za ove sponzoeuse nego itko . Tko god da ih brani bog mu da aj zivili dokonjaci moram ici raditi !

  Odgovori

 • Rade

  29. listopada 2015. #4 Author

  Brajo, ko da su od erpesa obolile

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.