BIOGRAD 73-godišnji nasilnik preskočio ogradu i udario nogonetnog suca letvom po glavi! BIOGRAD 73-godišnji nasilnik preskočio ogradu i udario nogonetnog suca letvom po glavi!
Hrvatski trećeligaški nogomet nudi brojne nesvakidašnje situacije kakve se ne viđaju u prvorazrednom nogometu i ne bi smjele imati veze sa sportom. Jedna takva... BIOGRAD 73-godišnji nasilnik preskočio ogradu i udario nogonetnog suca letvom po glavi!

Hrvatski trećeligaški nogomet nudi brojne nesvakidašnje situacije kakve se ne viđaju u prvorazrednom nogometu i ne bi smjele imati veze sa sportom.

Jedna takva dogodila se ovaj vikend u Biogradu, gdje je Primorac svladao Hrvace 2-0 u Trećoj HNL – jug. Po završetku utakmice jedan živahni 73-godišnji gledatelj, nezadovoljan suđenjem, preskočio je ogradu Gradskog stadiona te letvom udario suca.

“Incident se dogodio zbog neozbiljnog shvaćanja osobe zbog njegove starosne dobi i nepažnje zaštitara”, stoji, između ostalog, u zapisniku delegata Danijela Stroića .

Policajci koji su nazočili utakmici odmah su priveli nasilnika koji je bio u vidno alkoholiziranom stanju te otprije poznat policiji i nekim službenicima Primorca. Sudac se zbog zadobivenih ozljeda javio u obližnju ambulantu, no čini se da nije ozbiljnije stradao.

Izvor: 24 SATA