Bivši šef zadarske SOA-e Toni Matas pronađen mrtav prostrijeljene glave Bivši šef zadarske SOA-e Toni Matas pronađen mrtav prostrijeljene glave
Bivši šef zadarskog centra SOA-e u nedjelju je pronađen mrtav. Prema prvim neslužbenim informacijama koje doznaje Nacional, Toni Matas je navodno pronađen prostrijeljene glave,... Bivši šef zadarske SOA-e Toni Matas pronađen mrtav prostrijeljene glave

Bivši šef zadarskog centra SOA-e u nedjelju je pronađen mrtav.

Prema prvim neslužbenim informacijama koje doznaje Nacional, Toni Matas je navodno pronađen prostrijeljene glave, negdje u blizini Knina.

Do Nacionala su došle dvije oprečne informacije: Prva je da je Matas ubijen, a druga je da je sam sebi oduzeo život te je, navodno, u automobilu ostavio oproštajno pismo.

Službena istraga i pouzdane informacije o događaju tek se očekuju.

“Pronađeno je tijelo muškarca. Tijelo je pronađeno deset do petnaestak kilometara od Knina. Očevid u tijeku. Za sada ne bi izlazili s detaljima”, rečeno je iz PU šibensko-knnske.

Iz policije medijima je najavljeno da će o događaju detaljnije izvijestiti u priopćenju.

Inače, Matas je bio Karamarkov kandidat za ravnatelja SOA-e, a trenutna funkcija bila mu je direktor korporativne sigurnosti Hrvatske pošte.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.