BOGAT PROGRAM ADVENTA U ZADRU Najavljen niz zabavnih manifestacija

Program Adventa u Zadru na Trgu Petra Zoranića u sklopu manifestacije Đir po gradu se nastavlja uz zabavni glazbeni program na pozornici „SVI zaJEDNO za RADOST BOŽIĆA” uz ULTRA SONIK!

Danas, 8. prosinca zabavljat će vas klapa Donat od 19 sati.

Na bedemu se upravo postavlja jedinstvena ekološka svjetlosna instalacija u suradnji sa Školom za dizajn i primjenjenu umjetnost. Večeras će se moći  vidjeti u Ledani prvi dio instalacije, ona raste i nadograđuje se tijekom Adventa.

U srijedu 9. prosinca održat će se predstava Putevima sv. Franeuz popratni glazbeni program u izvedbi volontera Samostana sv. Frane i Backstage radionice od 17 sati.

U četvrtak 10. prosinca na repertoaru je prigodan glazbeni program.

U petak 11. prosinca zabavite se uz DJ Domagoja od 20 sati.

U subotu 12. prosinca nas opet očekuje Dječji festival” RADOST BOZIĆA uz Ultra Sonik ” od 11 do 12 sati.

Od 18 sati održat će se paljenje treće adventske svijeće u crkvi sv. Šime uz nastup Crkvenog zbora Kraljica mira. Od 19 sati održat će se promocija Monografije o 25 godina biskupskog djelovanja Msgr. dr. Želimira Puljića, zadarskog nadbiskupa u Sjemeništu Zmajević.                                                                                                                                                                                U subotu od 20 sati održat će se koncert grupeNeprijatelj                                                                                                                                                                                                                     

U nedjelju 13. prosinca jutro počinje zabavnim programom, u 10.30 sati nastupit će Folklorni zbor i orkestar OSS Buševac, ogranak Seljačke sloge Buševec.                                                Od 11 do 12 sati nastavlja se  Dječji festival” RADOST BOZIĆA uz Ultra Sonik ” .                                                                                                                                                                                    Od 12 sati dolazi nam sv. Luca koja će obići Kalelargu, Forum, Narodni trg i Klizalište te će djecu darivati slatkišima.                                                                                                                           Od 12.30 zabavu nastavljaju Buševački tamburaši. U nedjelju će se na Trgu Petra Zoranića održati dječja radionica i igraonica od 11.30 do 13 sati. Adventske kućice maštovitih naziva u svečanom okruženju nude mirisne i ukusne specijalitete, jelo i piće: vino, kuhano vino, pivo, tople i hladne bezalkoholne napitke, fritule, kobasice, slastice, palačinke, ribe, jela s roštilja, prigodne suvenire i božićne ukrase.

TUROPOLJSKO SRCE SRCU ZADRA

Folklorni zbor i orkestar OSS Buševac nastupaju u subotu u 19 sati u crkvi sv. Marije a Buševački tamburaši nastupaju u subotu od 21 sat u Varoši u sklopu programa Turopoljsko srce srcu Zadra. Također će Turopoljci počastiti svojim gastro delicijama Zadar u nedjelju od 11 do 13 sati na Forumu.

Klizalište Forum

Prva velika brucošijada

U četvrtak  10. prosinca u 20 sati na Klizalištu Forumorganiziramo i Prvu ledenu brucošijadu! Ulaznica 30kn – uključeno: KLIZANJE + KLIZALJKE + PIĆE GRATIS: (pretprodaja na blagajni Klizališta)
– nastupa DJ BAKE jr
– pića po promotivnim cijenama
– zabava na ledu uz nagrade i iznenađenja

Na Klizalištu Forum nastavlja se škola klizanja svakim danom i tečaj Plesa na ledu koji  se održava ponedjeljkom, srijedom i petkom od 15 sati uz cijenu od 30 kuna po terminu. Prijave i više informacija na blagajni klizališta ili na info mobitel: 091 62 00 078.