BOGAT ZABAVNI PROGRAM U BIBINJAMA TIJEKOM LJETA Najavljeno više od 40 događaja!

Turistička zajednica Općine Bibinje, na čelu s direktorom Jurom Fuzulom, pripremila je ove sezone bogat kulturni i zabavni program koji će, bez sumnje, zadovoljiti svačije želje i afinitete.

Tijekom dva mjeseca odvijat će se svakodnevno razna događanja, od koncerata popularnih pjevača, preko ribarski večeri, klapskih i književnih manifestacija, pa do programa za djecu i mlade.

Jure Fuzul 23_nVeselo i živahno bit će u svim dijelovima Bibinja. Direktor Jure Fuzul o tome kaže:

“Tako je, ove godine vodili smo računa o tome da zabavnim programom obuhvatimo sve dijelove Bibinja, pa tako primjerice ribarske večeri neće se odvijati samo na jednom mjestu nego i u Punti, i Lipauskoj, kod Doma… Isto je i s Beach partyjima, organiziramo ih na više plaža, nastojat ćemo animirati što više mladih ljudi, a vodit će ih Igor Jelenić Toto. Bit će prigodnih ljetnih igara, a u planu je i Bibinje night run” – izdvojio je Fuzul ukratko neka događanja. 

Bibinjski kogo 790x450

Bibinjsko ljeto započinje dječjim festivalom koji nosi naziv “Bibinjski grdelin” i održat će se 15. srpnja, a dva dana kasnije nastupit će klapa Sv. Juraj – Hrvatske ratne mornarice”.

klapa 1Najavljen je i nastup Marka Škugora, sve popularnijeg mladog glazbenika.

“Večer dalmatinske beside” kulturna je manifestacija koja će okupiti pjesnike našeg kraja 22. srpnja.

Zanimljivo je izdvojiti i gastro manifestaciju “Bibinjski kogo”.

Raspivano bibinje -800x402

Tradicionalno, i ove godine održat će se susret klapa Raspivano Bibinje, koje ima tradiciju dugu 36 godina. Par dana prije toga u planu je i Smotra folklora.

Za 11. kolovoza najavljen je koncert Tomislava Bralića i klape Intrade.

Ne smijemo zaboraviti napomenuti kako će Bibinje svečano i veselo proslaviti Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza, kada će se peći vol i održati koncert.

BRALIC INTRADE 5

Za blagdan Velike Gospe najavljena je zabava uz veličanstven vatromet, te doček Svetog Roka, zaštitnika Bibinja.

Tog dana, na bibinjsku feštu, održat će se koncert jednog od popularnijih hrvatskih pjevača, a pregovori oko toga još su u tijeku.

Teško je i nabrojiti sve što će se iduća dva mjeseca odvijati u Bibinjama, a jedno je sigurno – građani iz drugih općina zasigurno će u velikom broju dolaziti upravo u Bibinje gdje zabave i dobre atmosfere neće nedostajati.

Iako je Turistička zajednica Općine Bibinje uložila velik trud u organizaciju svega ovoga, tu nije kraj.

Kako doznajemo od Jure Fuzula, i dalje će se raditi i nastojati napraviti maksimalno da i turisti i domaće stanovništvo budu zadovoljni.

Bruno Bugarija Stipe Zrilić 800x413

Načelnik Općine Bibinje, Bruno Bugarija, zadovoljan je kada vidi koliko entuzijazma i energije u posao ulažu njegovi suradnici, te smatra da nije pogriješio kada se okružio mladim ljudima punim ideja i radnog elana.

Foto: ebibinje.net

20160614_135755-768x1073