spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Ponedjeljak, 11 prosinca, 2023
2.3 C
Zadar

BOKSAČICA ANTONIJA PAVIĆ NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U NJEMAČKOJ: Hvala Davoru Dujiću i Draganu Vidaiću!

Zadarska boksačica Antonija Pavić nastupa na natjecanju za žene u amaterskom boksu u gradu Stralsburg, u  Njemačkoj. Queen’s cup je natjecanje pa gotovo u rangu svjetskog prvenstva jer se natječu boksačice iz cijelog svijeta.

Prijavljeno 16 boksačica, a manifestacija traje pet dana od 27. listopada do 1.studenoga.

Antonijin trener, Davor Dujić o tome kaže:

– Budući da ovakvo natjecanje iziskuje velike financijske troškove u kojima HBS ovaj put ne može sudjelovati, Antonija i ja smo se morali snaći za sponzorstvo. Naši prijatelji su nam uskočili i omogućili da ipak idemo na ovo natjecanje, pa im unaprijed zahvaljujemo, a na povratku ćemo ih i sve spomenuti. Veliko je priznanje i čast što među tri hrvatske reprezentativke nastupa Antonija kao boksačica, a ja kao njen osobni trener i trener reprezentacije za ovu prigodu. Ujedno to je i priznanje za BK Zadar i našeg predsjednika Dragana Vidaića.” – kazao je trener Dujić.

Boksačica Antonija Pavić je naglasila da bez prijatelja i trenera Davora Dujića nikad ne bi postigla sve što je iza nje.

– Nadam se da nas čeka duga i uspješna suradnja. U boksu sam dvije i po godine i ništa nisam voljela tako kao boks. Zahvaljujem svim prijateljima i sponzorima koji su nam omogućili ovaj odlazak, kao i predsjedniku BK Zadra Draganu Vidaiću u čijem klubu imam odlične uvjete za treniranje.” – kazala je Antonija.