Boksački klub Ares organizira u Zadru boksački kamp za kadete Boksački klub Ares organizira u Zadru boksački kamp za kadete
Boksački klub „Ares“ Zadar organizira prvi boksački kamp za mlađe kadete i kadete, koji će se održati u Zadru od 10.12. do 15.12.2019., a... Boksački klub Ares organizira u Zadru boksački kamp za kadete

Boksački klub „Ares“ Zadar organizira prvi boksački kamp za mlađe kadete i kadete, koji će se održati u Zadru od 10.12. do 15.12.2019., a na kojem će nastupiti mladi hrvatski boksači iz našeg kluba, boksači iz Pule i boksači iz Sjeverne Makedonije.

Treninzi u sklopu boksačkog kampa održavati će se dva puta dnevno od utorka do subote, dok će se javni sparinzi održavati u nedjelju u jutarnjim satima. Sparinzi će biti otvoreni za javnost i njima će moći prisustvovati svi naši građani, zaljubljenici u sport i boks, te svojim prisustvom uveličati još jedan značajni sportski događaj u našem gradu.

Zahvaljujemo se treneru Mariu Nikoliću Pači koji nam je ustupio dvoranu bk Rebel na src Visnjik gdje ce se odrzavati sparinzi.
Sjevernu Makedoniju će predstavljati pet kluba iz pet različitih makedonskih gradova, Kumanova, Štipa, Prilepa, Ohrida i Skopja.
Cilj kampa je steći međunarodno iskustvo kroz sparinge i treninge, kako bismo na jedan pravilan sportski način međusobnim razmjenjivanjem sportskog znanja stekli nove vještine u boksu. Takav pristup sportu uvelike je značajan za budući razvoj mladih sportaša.
Napominjemo, kako će sljedeće godine sličan kamp se održati i u Sjevernoj Makedoniji, te se nadamo kako će kamp prerasti u jednu dugotrajnu suradnju i tradiciju.
Ovim putem se uvelike zahvaljujemo našim sponzorima na svesrdnoj i velikoj pomoći, a bez kojih ne bi bilo moguće organizirati ovaj event, a to su redom; apartmani Zara, caffe bar Pandora i restoran Roko.

Hvala medijima koji redovito prenose vijesti iz našeg kluba i svijeta boksa !

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.