Boksačkom klubu Ares dodijeljena nagrada “Trofej za darovite i perspektivne sportaše”

Svečano proglašenje najboljih sportašica i sportaša Zadra za 2023.godinu

Jučer u 17,00 sati u press sali u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku održana je svečanost proglašenja najboljih sportašica i sportaša grada Zadra za 2023. Organizator izbora i ove svečanosti bila je Športska zajednica Grada Zadra. Na javni poziv klubovi i udruge odaslali su svoje prijedloge, poslije čega je povjerenstvo sve razmotrilo i proglasilo najbolje.

Kao Boksački klub Ares,  čast nam je biti među nagrađenima na ovogodišnjoj dodjeli nagrada. Primanje trofeja za darovite i perspektivne sportaše nije samo priznanje našem  radu i odricanjima, već i potvrda naše posvećenosti razvoju mladih sportaša. Za nas u klubu, ovaj trofej predstavlja više od nagrade; on je simbol naše, predanosti i neumornog truda u doprinosu športskoj kulturi Grada Zadra.

Ovo priznanje dodatno nas motivira da nastavimo s našom misijom i da se još više posvetimo otkrivanju i razvoju novih talenata. Naša želja je da Boksački klub Ares ostane mjesto gdje se šampionski duh njeguje od malih nogu, i gdje svaki mladi sportaš može ostvariti svoj puni potencijal.

Zahvaljujemo svima koji su prepoznali naš trud i doprinos, te ćemo i dalje raditi sa predanošću, čineći Boksački klub Ares ponosnim predstavnikom naše zajednice i sporta.

Posebno se zahvaljujemo predsjednici Športske zajednice Grada Zadra, Snježani Jurišić, na neumornoj podršci i posvećenosti koja je imala značajnu ulogu u uspjesima naših sportaša i doprinosu razvoju sportskog duha unutar zajednice. Ova podrška je bila temeljna u našim nastojanjima da razvijemo mlade sportaše i promoviramo sport kao važan segment u životima naših članova i šire zajednice.

Ovogodišnja svečanost bila je i prilika za podsjećanje na značaj zajedničkog rada i podrške koja je neophodna za ostvarivanje vrhunskih sportskih dostignuća, potvrđujući status Zadra kao grada koji živi sport i koji iz godine u godinu potvrđuje svoju posvećenost razvoju i promociji športa na svim razinama.

Na dodjeli su prisustvovali treneri Nikola Marketin i Vedran Bajlo, boksačice Cvita Jurčević, Iva Batur i Leana Zanić te boksač Mihovil Čulina.