Boris Novković razvodi se od Zadranke Ines nakon samo četiri mjeseca braka?

‘Ines, ugasila si sve dileme , Ines, zaustavila moje vrijeme…Samo budi kraj mene do kraja svijeta i natrag’, stihovi su kojima je Boris Novković opisao svoju ljubav prema 19 godina mlađoj Ines Katić, djevojci s kojom se vjenčao u kolovozu prošle godine. No, čini se kako treća ipak i nije bila sreća, objavio je Story.hr

Ako je suditi prema njegovim riječima koje je napisao na Facebooku sinoć nakon koncerta posvećenom Kemalu Montenu, njihova je ljubav na kušnji.

‘Kraj koncerta za Kemu i moj osjećaj spram ljubavi i pjesme koja sve govori o njoj. Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživate u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek! I nema drugog komentara! Ines, hvala!’, napisao je Boris uz pjesmu ‘Nije htjela’.

Novković je sinoć na koncertu u Lisinskom pod nazivom ‘Hiljade pahulja bijelih’ otpjevao neke pjesme Kemala Montena, a u publici je izostala podrška njegove Ines.

Foto: Story.hr