Boro Poštar podržao Nina Dellaviju i izlazi na izbore na listi HSLS-a!

Potnati Zadranin i dugogodišnji bivši predsjednik zadarske navijačke skupine Tornado, Boris Marin, popularno zvan Boro Poštar, izaći će na predstojeće lokalne izbore na listi HSLS-a, te će biti potpora kandidatu za zadarskog gradonačelnika Ninu Dellaviji.

U nastavku njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“DOBRO JUTRO DRAGE MOJE ZADRANKE I ZADRANI, PRIJATELJICE I PRIJATELJI SA OVE DRUSTVENE MREZE.

KAO STO SAM VAS GODINAMA OVAKO PUTEM FEJSA OBAVJESTAVAO ISKRENO…O SVIM DOGADJANJIMA VEZANIM ZA NAS ZADAR, CAK I O ONIMA KOJE NISTE MOGLI PROCITATI NI U JEDNIM GLASILIMA… EVO OSJECAM POTREBU DA VAS OBAVIJESTIM I O SLJEDECEM…

NA LJETO KOJE JE PRED VRATIMA NAPUNIT CU 55 GODINA. NIKAD U SVOM ZIVOTU OD KAKO SAM SE RODIO U POLITICI, NITI U JEDNOJ POLITICKOJ STRANCI, NISAM BIO.

VECINA VAS KOJI ME POZNAJETE I SAMI ZNATE DA SE ISTO TAKO NIKADA NI NA KOJI NAČI OKORISTIO, VEZANO UZ NAS GRAD. ČASNO SAM MU SLUŽIO U VREMENIMA KAD JE BIO U RATU NAPADNUT, A I  DAVNO PRIJE TOGA I PUNO POSLIJE TOGA.

JEDINA MOJA LJUBAV I ZANIMACIJA OD RANE MLADOSTI BILI STE VI, MOJI PRIJATELJI I MOJ I VAS KOSARKASKI KLUB ZADAR… I NAS TORNADO ZADARSKI… IZ ONIH NJEGOVIH NAJSLAVNIJIH DANA.

ETO, OVIH DANA POJAVILA SE SKUPINA NASIH MLADIH SUGRADJANA, ZADARSKIH ENTUZIJASTA ŽENA I MUSKARACA AKADEMSKI OBRAZOVANIH. ZELE PROMIJENITI NABOLJE ZIVOT U NASEM GRADU NA DOBROBIT SVIH NAS… NJEGOVIH GRADJANA.

POMNO SLUSAJUCI U NEKOLIKO NAVRATA NJIHOVE ZAMISLI I IDEJE VEZANE ZA NAS ZADAR, MORAM RECI DA SU MI SE JAKO SVIDJELE I ODLUCIO SAM I SLUZBENO SE PRIDRUZITI TOJ SKUPINI NASIH SUGRADJANA CISTE SAVIJESTI I CISTOG SRCA PRIJATELJI MOJI..

JA, BORIS MARIN, ZVANI POŠTAR… KOJI VAS NKKADA NIJEDNIM SLOVOM NISAM LAGAO ETO I SAD VAM JEDNAKO GOVORIM ONO STO I SAMI VEC ZNATE.

JA OSOBNO NEMOGU VAM POMOCI I UTJECATI NA VAS ZIVOTNI STANDARD, VECU PLACU, ALI ONO STO VAM MOGU SA 100 POSTO SIGURNOSTI OBECATI JE TO DA NIJEDNOG OD VAS…MOJIH PRIJATELJA KOJI MI BUDU UKAZALI POVIJERENJE GLASUJUCI ZA LISTU NA KOJOJ CE STAJATI I MOJE IME, NECU ZABORAVITI NITI CU MU IKADA – NI POD RAZNO – OKRENUTI LEDJA U BILO KOJOJ SITUACIJI TESKOJ ZA NJEGA.

POSEBNO OBECAJEM I SA OVOG MJESTA ZAKLINJEM SE U TO… DA CE NAS KK ZADAR PONOVNO OZIVJETI I DA CE SE U NJEMU RADITI POSTENO I TRASPARENTNO, STO KAKO I SAMI ZNATE DO SADA NIJE SLUCAJ.

NASA ZADARSKA RIVA OPET BI POSTALA RIVA, ALI RIVA PREPUNA ZADARSKIH SETACA NA NJOJ… SA PUNO POPRATNIH SADRZAJA, A NE KAO STO JE SADA SLUCAJ – SAMO PRAZNO I PUKO SETALISTE PASA. VJERUJTE MI, PRIJATELJI, DA BI SE U TOM SLUCAJU I POSJETITELJE SUPERNOVE VRATILI NA NASU DANAS PRAZNU KALELARGU I NA NAS POLUOTOK. JER TU IM JE I MISTO…

ZATO, PRIJATELJI, IZADJITE OD SRCA VAS MOLIM SVI NA SLJEDECE IZBORE ZA ZADARSKOG GRADONACELNIKA I SVOJ GLAS POKLONITE KANDIDATU HSLS-A ZA BOLJI ZADAR, GOSPODINU NINU DELAVIJI, NA CIJOJ CE LISTI PISATI I MOJE IME.

A OVO STO SAM VAM JA OBECAO… S MOJE STRANE… KUNEM SE BOGOM… BIT CE I ISPUNJENO…

SVE SKUPA VOLI VAS VAS BORO POSTAR…”