Botić: Aparat od 2 milijuna kn, Škrgatić i Longin našim novcem plaćaju 14 milijuna

Županijska vijećnica Akcije mladih poslala je priopćenje za javnost u kojem se osvrću na nabavku BD Max aparata, koju su vladajući na brzinu uvrstili na dnevni red Županijske skupštine.

“Ipak ću se zbog nadopune u zadnji tren, uključiti u ovu farsu od “održavanja” sjednice: Nabava BD Max aparata i materijala u iznosu od 14 milijuna kuna (?!) očito je po tko zna koji put besramno izvlačenje novca jer je lako provjeriti kako se za iste namjene, pa čak i aparat istog proizvođača,  u Vukovarsko Srijemskoj županiji u javnoj nabavi raspisivalo za bitno manji iznos od 2 milijuna i 250 tisuća kuna: ovaj put smo u Zadarskoj županiji gdje HDZ za izbore ima nezasitne apatite, očito za njihovu kampanju potrebniji kojih ‪11 750 000‬, 00 kn za torbu, a dio za kao Corona testiranje. Nazdravlje! Ako ODO tj. DORH, USKOK ovdje ne budu vidjeli ništa čudnog nadam se da će do svibnja vidjeti građani da vas možemo zaustaviti.
Usput Zavod za javno zdravstvo utopilo je navodno cijelu zgradu bivše poliklinike za niti duplo ovog iznosa, navodno za namjenska sredstava pa nek ih prenamjene za ovu prevaru ako nisu podijelili već sve sa Poticajkom.”
Vijećnica AM Marjana Botić
Novac 00x440
marjana botic-800x400