BOŽIĆNI SKANDAL Mladen Grdović odbio pjevati u poznatoj trogirskoj diskoteci F1 BOŽIĆNI SKANDAL Mladen Grdović odbio pjevati u poznatoj trogirskoj diskoteci F1
Mnogi građani Trogira, Splita i okolice, ostali su šokirani kada je otkazan božićni koncert popularnog zadarskog pjevača Mladena Grdovića koji je na 25. prosinca... BOŽIĆNI SKANDAL Mladen Grdović odbio pjevati u poznatoj trogirskoj diskoteci F1

Mnogi građani Trogira, Splita i okolice, ostali su šokirani kada je otkazan božićni koncert popularnog zadarskog pjevača Mladena Grdovića koji je na 25. prosinca najavljen u poznatoj diskoteci F1.

Ranije toga dana, oko podne, na službenoj Facebook stranici Mladen Grdović je objavio kako otkazuje koncert.

“Dragi moji,
nažalost moram Vas obavijestiti da se otkazuje večerašnji Božićni koncert u diskoteci F1 – Trogir zbog neispunjenih obveza organizatora prema meni i mojoj agenciji. Nadam se da Vam to neće pokvariti Božićno raspoloženje.
Sretan Božić i blagoslovljene blagdane želi vam Vaš Mladen Grdović.”

Istoga dana, međutim, tek navečer, u 21.45, dakle devet sati kasnije, kada se diskoteka popunila fanovima Mladena Grdovića, na Facebook stranici spomenute diskoteke objavljena je vijest o otkazanom koncertu.
“Dragi gosti, nažalost moramo vas obavijestiti da je večerašnji koncert otkazan radi nesporazuma uzrokovanog od strane izvođača. Mi se kao diskoteka moramo ipak ograditi od nastale situacije. Kroz par dana izaći ćemo sa svim detaljima slučaja. Klub je večeras otvoren, a očekuje nas DJ program do jutarnjih sati.”

Iako zlobnici nagađaju da je u pitanju problem s alkoholom, takvo što je malo vjerojatno jer je obavijest o neodržavanju koncerta Grdović objavio 12 sati prije početka.
Stoga sve da je Grdović i bio pod utjecajem alkohola tog jutra, do ponoć se mogao naspavati i biti spreman za nastup. Očigledno se radi o problemima druge naravi, a hoće li netko od njih iznijeti u javnost više detalja, ostaje za vidjeti.