KALMETA: Dragi birači, hvala na povjerenju, zastupat ćemo vaše interese!

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, Božidar Kalmeta, zadovoljan je izbornim rezultatima, te se tim povodom obratio javnosti prigodnim priopćenjem.

“Poštovane građanke i građani,

Čast mi je i zadovoljstvo zahvaliti svima vama koji ste na ovim izvanrednim parlamentarnim izborima svoje povjerenje nedvojbeno ukazali Hrvatskoj demokratskoj zajednici i partnerima, jer smo zajedničkim snagama ostvarili pobjedu u gradu Zadru, Zadarskoj županiji i čitavoj 9. izbornoj jedinici.
Zahvaljujem i svim ostalim biračima na sudjelovanju na izborima jer ste doprinijeli da ovi izbori u Zadru i Zadarskoj županiji proteknu u demokratskom i dostojanstvenom ozračju.
Zahvaljujem i svim kandidatima na njihovom izvanrednom angažmanu, a posebno čestitam onima koji su izabrani u Hrvatski sabor i koji će imati čast i obvezu zastupati interese i očekivanja građana.
Cijenjeni birači, uvjerenja sam da će svaki vaš glas biti važan doprinos izgradnji bolje budućnosti kako u gradu Zadru i Zadarskoj županiji tako i u cijeloj našoj domovini Hrvatskoj.
Zahvaljujem još jednom svima vama, drage građanke i građani, članovi, simpatizeri i partneri ponosne Hrvatske demokratske zajednice koji ste zajedništvom i kvalitetnim radom pridonijeli ovoj pobjedi!”
S poštovanjem,
U ime Županijskog odbora,
svih Gradskih i Općinskih odbora i Temeljnih ogranaka HDZ-a
Predsjednik Županijskog odbora
HDZ-a Zadarske županije
Božidar Kalmeta, dipl. ing.