BOŽIDAR LONGIN KANDIDAT ZA ŽUPANA: Imam veliku podršku članstva!

Nakon što smo sinoć objavili da su svoju kandidaturu unutar HDZ-a za župana Zadarske županije istaknuli župan Stipe Zrilić i dr. Neven Birkić, a dožupan Božidar Longin se suzdržao od odgovora, danas nam je ipak potvrdio da je i on kandidat.

“Istina je, odlučio sam se kandidirati. Imam veliku podršku članstva, mnogi moji stranački kolege su me poticali da to učinim, a ja sam nakon dosta razmišljanja i prihvatio. Smatram da imam veliko iskustvo iza sebe, u radu i u državnoj i lokalnoj upravi i samoupravi. Član sam Predsjedništva HDZ-a na nacionalnoj razini i to jedini s ovog područja, te sam dopredsjednik Županijskog odbora HDZ-a, a uz to sam odradio značajan posao u brojnim kampanjama, pa i u kampanji predsjednice Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, te stoga smatram da imam dobre reference kandidirati se za ovu dužnost.” – kazao je je dožupan Longin za portal Kalelarga info.

Iza njega je uistinu veliko iskustvo na raznim zahtjevnim i odgovornim dužnostima, te će biti ozbiljan protukandidat aktualnom županu Stipi Zriliću.