BOŽIDAR LONGIN: Kao županu prioritet će mi biti gospodarski razvoj!

Kandidat HDZ-a za župana Zadarske županije, Božidar Longin, priprema se pomalo za predstojeću kampanju, okuplja svoj tim suradnika i planira strategiju.

U njegovu predizbornom timu, kazao je sinoć nakon konferencije za medije, bit će uglavnom mladi i stručni ljudi koji će mu pomagati.

S obzirom da je protekle četiri godine bio dožupan, a više od dva desetljeća aktivan je u politici i na odgovornim dužnostima, Božidar Longin nema se potrebu posebno predstavljati javnosti.

Njegovo ime uglavnom se vezuje uz gospodarske projekte, ponajviše uz razvitak Luke Gaženica, u koju je uložio najviše truda, a to je smjer kojim će i nastaviti.

“Moj program imat će naglasak na gospodarstvu, to je ono što me zanima i u čemu želim dati svoj doprinos, jer je to temelj razvoja ovog kraja i općenito podizanja razine kvalitete života naših građana. Na projektu razvoja Luke Gaženica, koja ima veliku perspektivu i brojne mogućnosti, radit ću i dalje. No o svemu tome reći ću više tijekom kampanje.” – kazao je Božidar Longin.

Na pitanje zna li se već tko će biti njegovi zamjenici, odgovorio je:

“Još nismo odlučili, a nije toliko ni žurno. Potencijalnih kandidata ima, ali treba sačekati i vidjeti tko će biti naši koalicijski partneri, kako će teći razgovori i zajednički ćemo donijeti odluku. Ima vremena i sve će se znati na vrijeme.” – kazao nam je Longin.