Branko Dukić: Enio Meštrović i ova skupina vijećnika su destruktivni! Branko Dukić: Enio Meštrović i ova skupina vijećnika su destruktivni!
Gradonačelnik Branko Dukić na konferenciji za medije održanoj večeras kazao je kako je iz nekih iracionalnih političkih pobuda srušen rebalans proračuna Grada Zadra koji... Branko Dukić: Enio Meštrović i ova skupina vijećnika su destruktivni!

Gradonačelnik Branko Dukić na konferenciji za medije održanoj večeras kazao je kako je iz nekih iracionalnih političkih pobuda srušen rebalans proračuna Grada Zadra koji sadrži važne socijalne i obrazovne programe, projekte građenja, infrastrukture i započetih EU projekata.

“Sve to ide na dušu vijećnicima koji su odbili ovaj rebalans koji bi omogućio veće standarde građanima jer smo racionalno upravljali proračunom. Srušen je rebalans proračuna koji u sebi nosi puno više od 3 košarkaška milijuna.”

Nabrojio je brojne projekte koji su bili obuhvaćeni rebalansom, poput socijalnih programa, obrazovanja, komunalne infrastrukture, sporta i kulture.

“Na ovaj način ova većina je dovela u pitanje čitav niz projekata koji se pripremaju već nekoliko godina. Iz svega ovoga mogu zaključiti da je jedina pobuda ove skupine vijećnika destrukcija i destabiliziranje Grada Zadra. Štoviše, i ultimatumi nezavisnog Enia Meštrovića to su danas dokazali. Nemam ništa protiv dogovora svih klubova u vijeću oko KK Zadra, ali dogovor, a ne ultimatum. Radeta je jasno dao do znanja da ne želi nikakav razgovor, a Enio je unaprijed ultimatumima isključio mogućnost svakog dogovora.” – kazao je Dukić.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.