Branko Dukić zahvalio Kalmeti na velikoj podršci u kampanji Branko Dukić zahvalio Kalmeti na velikoj podršci u kampanji
Novi gradonačelnik grada Zadra, Branko Dukić, uputio izraze zahvalnosti građanima koji su mu dali glas, te svim suradnicima kojo su mu pomagali u kampanji.... Branko Dukić zahvalio Kalmeti na velikoj podršci u kampanji

Novi gradonačelnik grada Zadra, Branko Dukić, uputio izraze zahvalnosti građanima koji su mu dali glas, te svim suradnicima kojo su mu pomagali u kampanji.

“Želim zahvaliti građanima što su prepoznali u nama garanciju mirnog razvoja Zadra. Tražili smo stabilnu vlast i dobili smo je na ovako uvjerljiv način.
Moj zadatak je opravdati povjerenje koje su mi dali i iskoristiti ga na dobrobit svih građana. Hvala članovima HDZ-a, koalicijskim partnerima, mladeži, simpatizerima i prijateljima koji su bez pogovora odradili kampanju. Za pobjedu na izborima jednako kao i za vođenje grada trebate dobar tim. Naš tim se pokazao najboljim. Jednoj osobi moram posebno zahvaliti. U Hrvatskoj politici se nije dogodilo da novi kandidat ima ovakvu podršku svog prethodnika.
Božidar Kalmeta je pokazao svoju veličinu, pokazao je da mu je Zadar na prvom mjestu. Njegovo iskustvo bit će mi dragocjeno u narednom periodu.

Pozivali smo na jedinstvo i građani su ga pokazali. Vjerujem da će i moje protukandidatkinje sada kad je kampanja gotova pružiti ruku i podržati sve dobre projekte i ideje jer neovisno što imamo dovoljan broj ruku. Pozivam ih da zajedno pokažemo zrelost, političku pristojnost i konstruktivnost i zajedništvo u bitnom. Čeka nas puno posla, ali krećemo s dobre pozicije.”

 

Foto: Ivan Perica

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.