Broj oboljelih na području Zadarske županije povećao se s devet na 18 Broj oboljelih na području Zadarske županije povećao se s devet na 18
Na konferenciji za medije, koja je započela jutros u 10 sati, objavljeni su novi podaci o broju oboljelih od koronavirusa. Stigli su rezultati testiranja,... Broj oboljelih na području Zadarske županije povećao se s devet na 18

Na konferenciji za medije, koja je započela jutros u 10 sati, objavljeni su novi podaci o broju oboljelih od koronavirusa.

Stigli su rezultati testiranja, te je objavljen podatak o još 9 novooboljelih osoba na području Zadarske županije. To je ukupno 18 oboljelih.

Ravnatelj Opće bolnice Zadar, dr. Željko Čulina kazao je kako je jedan od njih liječnik Opće bolnice Zadar, te da će svi koji su bili s njim u kontaktu u samoizolaciju. Troje pacijenata je operirano u biogradskoj bolnici, te su tamo oboljeli.

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske će kontinuirano pratiti daljnji razvoj situacije te u skladu s tim poduzimati odgovarajuće mjere.

Građani se pozivaju da poštuju donesene mjere, te ne izlaze iz svojih domova ako nije prijeko potrebno.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.