BRUNO BUGARIJA: Poštovane Bibinjke i Bibinjci, hvala na povjerenju! BRUNO BUGARIJA: Poštovane Bibinjke i Bibinjci, hvala na povjerenju!
Načelnik Općine Bibinje, Bruno Bugarija, koji je u nedjelju uvjerljivo pobijedio na lokalnim izborima u ovom mjestu, uputio je zahvalu biračima. “Poštovane Bibinjke i... BRUNO BUGARIJA: Poštovane Bibinjke i Bibinjci, hvala na povjerenju!

Načelnik Općine Bibinje, Bruno Bugarija, koji je u nedjelju uvjerljivo pobijedio na lokalnim izborima u ovom mjestu, uputio je zahvalu biračima.

“Poštovane Bibinjke i Bibinjci,

Ovim putem Vam se zahvaljujem na ukazanom povjerenju koje ste mi pružili na neposrednim lokalnim izborima za načelnika Općine Bibinje.

Vaše ukazano povjerenje predstavlja obvezu, čast i motivaciju u postizanju dugoročnih razvojnih ciljeva koje smo već započeli u proteklom mandatu, ali i onih koji su ispred nas. Napredak i razvoj svih žitelja, ali i same Općine Bibinje moji su prioriteti. Baš zato, sa svojim timom nastavljam s dovršavanjem svih započetih projekata, ali i sa realizacijom novih, kako bi naša Općina, bila mjesto ugodnijeg i boljeg života.

Jedna je Hrvatska, jedno je Bibinje.

Hvala Vam!”

Bruno Bugarija

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.