BRUTALNO PRETUČENA TETA GENERALA GOTOVINE Policija zataškava slučaj!

Prošlog tjedna u centru Pakoštana brutalno je pretučena 82-godišnja Marija Miočev, teta generala Ante Gotovine. Ona ga je, podsjetimo, odgojila i brinula se o njemu nakon smrti majke.
Fizičkom napadu prethodio je verbalni sukob između nje i sumještanina koji ju je napao.
Prema onome što smo imali priliku čuti, gospođa Miočev je bila izrazito neugodna prema mještaninu, te je na njegov račun izrekla niz uvreda i kletvi.

Uvrede i kletve

On ju je, kako doznajemo, upozorio da ne proklinje njega i njegovu obitelj, ali ona mu je na to odgovorila još gorim kletvama, te je on, izvan sebe od ljutnje, nasrnuo na nju i išamarao je.Ovom događaju nazočili su i svjedoci, koji se nisu htjeli mješati.
Istog dana, u večernjim satima, u obranu Marije Miočev stao je njen podstanar, kojeg mještani ne simpatiziraju jer je bio kao jedan od organizatora antiprosvjeda protiv hrvatskih branitelja okupljenih u Savskoj ulici u Zagrebu.
On je, podsjetimo, danima boravio s braniteljima u šatoru i pretvarao se da je na njihovoj strani, da podržava njihove zahtjeve, da bi kasnije bio jedan od glavnih organizatora antiprosvjeda.
Podstanar je, kako doznajemo, prošao još gore nego Marija Miočev. Pretučen je, te je pozvao i policiju.
Na mjesto događaja izišli su i policajci iz Policijske postaje u Biogradu.

Pretučen i podstanar

Glasnogovornika PU zadarske, Elisa Žodana, upitali smo za više informacija o ovom slučaju, a zanimalo nas je i što su policijski djelatnici utvrdili, te je li podignuta kakva prijava.
Međutim, nakon kraće provjere, on nam je kazao kako u policijskim dokumentima nije evidentiran zapisnik s ovog događaja.
Stoga je nemoguće ne zapitati se kako to da su dvije osobe pretučene, od toga jedna je 82-godišnja starica, a policija koja je bila na terenu – nije napravila nikakav zapisnik?!

 

 Generala Antu Gotovinu teta Marija je odgojila nakon smrti majke
Generala Antu Gotovinu teta Marija je odgojila nakon smrti majke