BRUTALNO PRETUČENA TETA GENERALA GOTOVINE Policija zataškava slučaj! BRUTALNO PRETUČENA TETA GENERALA GOTOVINE Policija zataškava slučaj!
Prošlog tjedna u centru Pakoštana brutalno je pretučena 82-godišnja Marija Miočev, teta generala Ante Gotovine. Ona ga je, podsjetimo, odgojila i brinula se o... BRUTALNO PRETUČENA TETA GENERALA GOTOVINE Policija zataškava slučaj!

Prošlog tjedna u centru Pakoštana brutalno je pretučena 82-godišnja Marija Miočev, teta generala Ante Gotovine. Ona ga je, podsjetimo, odgojila i brinula se o njemu nakon smrti majke.
Fizičkom napadu prethodio je verbalni sukob između nje i sumještanina koji ju je napao.
Prema onome što smo imali priliku čuti, gospođa Miočev je bila izrazito neugodna prema mještaninu, te je na njegov račun izrekla niz uvreda i kletvi.

Uvrede i kletve

On ju je, kako doznajemo, upozorio da ne proklinje njega i njegovu obitelj, ali ona mu je na to odgovorila još gorim kletvama, te je on, izvan sebe od ljutnje, nasrnuo na nju i išamarao je.Ovom događaju nazočili su i svjedoci, koji se nisu htjeli mješati.
Istog dana, u večernjim satima, u obranu Marije Miočev stao je njen podstanar, kojeg mještani ne simpatiziraju jer je bio kao jedan od organizatora antiprosvjeda protiv hrvatskih branitelja okupljenih u Savskoj ulici u Zagrebu.
On je, podsjetimo, danima boravio s braniteljima u šatoru i pretvarao se da je na njihovoj strani, da podržava njihove zahtjeve, da bi kasnije bio jedan od glavnih organizatora antiprosvjeda.
Podstanar je, kako doznajemo, prošao još gore nego Marija Miočev. Pretučen je, te je pozvao i policiju.
Na mjesto događaja izišli su i policajci iz Policijske postaje u Biogradu.

Pretučen i podstanar

Glasnogovornika PU zadarske, Elisa Žodana, upitali smo za više informacija o ovom slučaju, a zanimalo nas je i što su policijski djelatnici utvrdili, te je li podignuta kakva prijava.
Međutim, nakon kraće provjere, on nam je kazao kako u policijskim dokumentima nije evidentiran zapisnik s ovog događaja.
Stoga je nemoguće ne zapitati se kako to da su dvije osobe pretučene, od toga jedna je 82-godišnja starica, a policija koja je bila na terenu – nije napravila nikakav zapisnik?!

 

 Generala Antu Gotovinu teta Marija je odgojila nakon smrti majke

Generala Antu Gotovinu teta Marija je odgojila nakon smrti majke

 

 • Edvard

  7. rujna 2015. #1 Author

  A di je general,sto je on nije branija?

  Odgovori

 • Stipe

  8. rujna 2015. #2 Author

  Svi u Pakoštanima znaju da je ta baba luda i da je dobila što zaslužuje. Ljudima padne mrak na oči kad je vide. Svakoga napada štapom i proklinje.

  Odgovori

 • Paky

  8. rujna 2015. #3 Author

  Članak je pretjerano uveličao događaj. Nije on nju premlatio nego joj dao par trisaka a to nije isto. Da ju je premlatio imala bi teške ozljede glave itd.. slomljena rebra. A od par trisaka joj nije ništa.

  Odgovori

  • Silvo

   8. rujna 2015. #4 Author

   Ajde budalo neka tebi neko zalupi par trisaka pa me zanima što ćeš onda govorit? ?? Za ženu od 82 godine par trisaka od muškaraca je i te kakvo premlaćivanje.

 • Did

  8. rujna 2015. #5 Author

  Luda baba. I načelnika je bila napala kišobranom, a kasnije rekla da ju je gurnio niz stepenice.

  Odgovori

 • mama

  8. rujna 2015. #6 Author

  To je neistina i laž.Gluposti pišete.Rekla.-kazala.To mi je susjeda eno pije kavu živa i zdrava

  Odgovori

  • Ivica

   8. rujna 2015. #7 Author

   Evo upravo general Gotovina sjedi kraj mene u kafiću i govori da je sve u članku na žalost istina.

  • HAHAH

   8. rujna 2015. #8 Author

   Koje gluposti pišete.HAHAHHA

 • slavo

  8. rujna 2015. #9 Author

  vidi sae po licu da je zla

  Odgovori

 • Valentina

  8. rujna 2015. #10 Author

  Ajde,Valentina ostavi se babe koliko dana je misliš držati na portalu što ne napišeš kako ti se prijateljica Cota uvlačila u šupak generalu nedavno u Poličniku ??? Ruglo ruglo. Što ne ispitaš ima li ona odobrenje nadležnih za ići tamo? Ipak prima plaću iz županijskoga proračuna. To je tema a ne ova bolesna stara žena. Još je bolesniji taj koji ju je udario. Nemoj skupljati klikove na bolesnim ljudima nego istraži ovu temu za koju ti kažem.

  Odgovori

 • Dario

  8. rujna 2015. #11 Author

  Ja sam Cotu morao izbaciti izbaciti iz prostorija HDZ kad je ka luda kuja pokušala na silu ući kod Kalmete a drugi put ću je izgurati pravo do izlaza neka novinari slikaju . zanima me oćeš to objaviti Valentina

  Odgovori

  • Veljko

   8. rujna 2015. #12 Author

   HAHHAHAHA.

  • Škrle

   8. rujna 2015. #13 Author

   A Dario evala ti što si Cotu izjurija častin te ručkom kad god oćeš i di god oćeš. Hahah hahahaha ha a da mi je bilo to viditi. ..

 • Marko

  8. rujna 2015. #14 Author

  Policija zataškava slučaj!!!

  Odgovori

 • Stella

  8. rujna 2015. #15 Author

  Ajme ona rugoba od Cote. Prekjučer sam je vidila u gradu. Sva srića je stavila one naočaletine da joj se ne vidi ono gadno lice. Umišlja da je netko i nešto i trpa se tamo di joj nije misto. Vucara se sa ne zna se kim nije. Bibinjka kani se te flundrače i iskompleksirane ludače. Koliko li je samo pušaka očistila…

  Odgovori

 • Edvard

  8. rujna 2015. #16 Author

  Među načelnicima općina već je poznato da ako pobijedu na izborima da su uz vlast u selu dobili i Ivonu Cotu u krevet kad im se to poželi

  Odgovori

 • sinovac

  14. rujna 2015. #17 Author

  Ništa se ne rješava nasiljem. Ako je već takva triba je zaobilaziti, al nasilje nije rješenje. Jednostavno okreneš glavu od takvih osoba i riješiš problem. A bilo bi bolje da se svi komentatori drže teme. Na kraju se došlo do Kalmete. Kakve veze on ima s ovim člankom???? I pustite urednicu da piše što hoće, ko se nekome ne sviđa nek ne čita, ili nek pokrene svoj portal. Meni je osobno ovaj portal odličan, kratke i sažete novitade, i ima za svakog. Samo naprid…..

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.