CAFFE BAR ALIBI UPLATIO CJELODNEVNI PROMET ZA VALENTINA: Bio je naš dragi gost! CAFFE BAR ALIBI UPLATIO CJELODNEVNI PROMET ZA VALENTINA: Bio je naš dragi gost!
Vlaanici caffe bara Alibi, koji je redovito s kolegama posjećivao 19-godišnji Valentino Babaić dok je išao u Tehničku školu, odlučili su se pridružiti humanitarnoj... CAFFE BAR ALIBI UPLATIO CJELODNEVNI PROMET ZA VALENTINA: Bio je naš dragi gost!

Vlaanici caffe bara Alibi, koji je redovito s kolegama posjećivao 19-godišnji Valentino Babaić dok je išao u Tehničku školu, odlučili su se pridružiti humanitarnoj akciji koja je organizirana kako bi se prikupila pomoć za liječenje.

Tijekom cijelog dana na Facebook stranici oglašavali su akciju i pozivali ljude da se pridruže, a sav prihod koji je zarađen tijekom dana – uplatili su na žiro račun “Za Valentina”.

Vlasnica Željka Šušnja o tome kaže:

“U želji da probudimo svijest što više građana u akciji “Za Valentina” organizirali smo da sav novac današnjeg prometa ide za pomoć u liječenju Valentina. Naš caffe ALIBI nalazi se u neposrednoj blizini Srednje tehnicke škole koju je Valentin pohađao, te je bio naš redovan gost. Danas su mnoge njegove kolege, poznanici i rodbina došli i pomogli, te smo cjelodnevni promet uplatili za njegovo liječenje. Nadamo se da ćemo ovim putem uspjeti potaknuti i mnoge druge da se uključe u ovu akciju.” – kazala je Željka.

12657219_560408144135290_3760360469642586653_o-1

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.