Centar za kreativne industrije: Za organizaciju evenata, predstava, edukacija, snimanje reklama, videospotova… Centar za kreativne industrije: Za organizaciju evenata, predstava, edukacija, snimanje reklama, videospotova…
Na adresi Put Murvice 3A, 23000 Zadar otvoren je Centar za kreativne industrije u kojem se nalaze kompletno opremljena: Multifunkcionalna dvorana sa sustavom scenske... Centar za kreativne industrije: Za organizaciju evenata, predstava, edukacija, snimanje reklama, videospotova…

Na adresi Put Murvice 3A, 23000 Zadar otvoren je Centar za kreativne industrije u kojem se nalaze kompletno opremljena:

  • Multifunkcionalna dvorana sa sustavom scenske mehanizacije, scenske rasvjete te audio  i video sustavom
  • Tonski studio
  • IT dvorana i
  • Dvorana za sastanke
  • Usluga virtualnog inkubatora
  • Coworking

Svi navedeni prostori raspoloživi su za najam.

Multifunkcionalna dvorana sa scenskom mehanizacijom i rasvjetom te audio i video sustavom vrhunski je izbor za organizaciju kongresa, kazališnih predstava, snimanje reklama, glazbenih uradaka. Sve to moguće je zahvaljujući modularnom prostoru opremljenom vrhunskom opremom za scensku rasvjetu te najmodernijim audiosustavom i videosustavom. Cijela dvorana sa svojih 140 sjedećih mjesta može se prilagoditi potrebama eventa.

Govornica, koja se nalazi na bini te tonska režija preko puta osnova su za odličan event na visokoj organizacijskoj razini. Zahvaljujući visećim platnima i rasvjeti može se koristi kao foto studio, a svojom visinom i prostranošću pruža mogućnost za organizaciju seta za snimanje reklama. Također, može se koristiti i kao green room.

Kako dvorana posjeduje režiju izdvojenu u zasebnom prostoru, jednostavno se može namijeniti i za tonski studio, koji raspolaže audio, video i foto opremom. Audio sustav tonskog studija se sastoji od opreme za terenska snimanja, za višekanalna terenska snimanja, opreme tonske režije i opreme tonskog studija. 

Od video i foto opreme opremljen je i profesionalnim studijskim kamkorderom s rasvjetnim kompletom, sustavom za video montažu i fotografskom opremom. U njoj su, između ostalog, komplet rasvjetne opreme za foto studio, kišobran s držačem, kalibrator ekrana, siva karta, rasvjetna tijela, digitalni SLR full drame foto aparat itd. Oprema se može koristiti u studiju ili na nekoj drugoj izdvojenoj lokaciji. 

Koncept tonskog studija vrlo je praktičan – sastoji se od režije i gluhe sobe za snimanje koja je dovoljno velika za snimanje cijelog velikog benda, kao i za pojedinačno snimanje. Soba za snimanje je klimatizirana, te je opremljena profesionalnom zvučnom izolacijom. Usluga najma tonskog studija može biti pružena uz nadzor, podršku i različite profesionalne usluge djelatnika Centra. Najam može biti cjelodnevni ili po satu.

Zaista je širok spektar organizacijskih mogućnosti koje nova zgrada Centra za kreativne industrije nudi te je najbolje da direktnim upitom na mail info@inovacija-zadar.hr ili telefonski +385 23 627 890 provjerite te obrazložite vaše specifične potrebe i organizirate uspješan event.