Čistoća uklonila kontejnere koji su zauzimali parking osobama s invaliditetom

Nakon što smo na portalu Kalelarga info objavili članak u kojem smo upozorili da su osobe s invaliditetom koje žive u zgradama u Ulici Franje Petrića ogorčene jer se kontejneri Čistoće nalaze na parkirnim mjestima označenim oznakom za invalide, te da se na njihove zamolbe Uprava oglušuje, uslijedila je brza reakcija direktora Johna Ivana Krstičevića.

Isti dan kontejneri su uklonjeni s parkirnih mjesta.

Evo što je kazao:

Ivan John Krstičević, direktor Čistoće: Reagirao sam čim sam doznao za pritužbe osoba s invaliditetom

“Žao mi je što je došlo do ove situacije, da sam znao za taj problem bio bih ga riješio davno prije. Pregledao sam sve primljene mailove i nisam našao ni jedan u vezi toga. Ne tvrdim da stanari nisu slali dopise, nego jednostavno do mene nisu došli. Ne znam s kim je od naših zaposlenika gospodin Alen Vimer razgovarao, ali pozivam ga da mi se slobodno ubuduće obrati u slučaju bilo kakvih problema. Na usluzi smo našim sugrađanima, a posebno osobama s invaliditetom.” – kazao je Krstičević izražavajući žaljenje ako su se osobe s invaliditetom koje tamo stanuju osjećale omalovaženo.

Obišli smo parkiralište u Ulici Franje Petrića i uvjerili se da su kontejneri premješteni drugačije, a invalidsko parkirno mjesto slobodno.

Kontejneri koji su zauzimali parking osoba s invaliditetom uklonjeni su.

Parkirno mjesto za osobe s invaliditetom slobodno je