City park Zadar – novi shopping centar

Novi trgovački centar u gradu! Mjesto za kupovinu – i mnogo više od toga. City Park Zadar zamišljen je kao mjesto za shoppingiranje, odlazak na kavu i u restoran ili samo za šetnju po ovom jedinstvenom retail centru. Raznolika ponuda trgovina u kombinaciji sa skladno uređenim zelenim površinama učinit će boravak u njemu ugodnim i opuštajućim. Posjetitelji će uživati u svježem zraku i blagodatima prirode – dok istovremeno istražuju svoje omiljene dućane.

Centar se nalazi u Ulici 4. gardijske brigade 1 i njegova lokacija omogućuje jednostavan pristup kupcima iz različitih dijelova grada i okolnih područja  s obzirom da je smješten u neposrednoj blizini jednog od najprometnijih raskrižja u Zadru – Ulice Ante Starčevića i Jadranske magistrale. Riječ je o praktičnom načinu kupovine u kojem trgovačke jedinice imaju zaseban vanjski ulaz, iako se nalaze u istom kompleksu.

Na površini od 7000 kvadratnih metara nalazit će se više od 20 maloprodajnih objekata s raznolikim asortimanom proizvoda, uključujući odjeću, obuću, elektroniku i još mnogo toga, a neki od prisutnih brendova bit će: Sinsay, Keindl sport, Denis igračke, Sancta Domenica, Intertekstil Stanić, Hespo, Froddo, Zoo city, ZKM te Erste banka. Trgovine Eurospin, Idexe, NKD i Tedi već se nalaze na toj lokaciji, a sada postaju sastavni dio centra City park.

Iako je službeno otvorenje planirano kasnije, neke od trgovina su već tijekom srpnja otvorile svoja vrata prvim posjetiteljima ovog jedinstvenog centra. Predah od kupovine kupci će moći pronaći u Caffe baru Leggiero, a ljubitelji grilla zasigurno će uživati u hrani poznatog zagrebačkog lanca restorana Batak. Svi oni željni egzotičnih okusa pronaći će svoje mjesto u Azijskom restoranu Matsu.

Posebnost City parka svakako leži u neposrednom dodiru između prirode i kupaca. Prostrano zelenilo i vrtovi stvarat će atmosferu mira i sklada, a sam dizajn centra baziran je na konceptu u kojem priroda susreće moderno.

Investitor i vlasnik prvog retail parka ovakvog tipa na zadarskom području je tvrtka ZKM nekretnine d.o.o., čiji osnivač svoje dugogodišnje poslovanje u skladu s prirodom nastavlja i na ovom projektu. Kreirajući jedinstveni doživljaj iskustva kupovine, City Park istovremeno zadovoljava potrebe potrošača i poštuje okoliš.

Sigurni smo da će City Park Zadar uskoro postati jedno od omiljenih odredišta za sve one željne obavljanja kupovine u ugodnoj i opuštenoj atmosferi. Vidimo se u City Parku Zadar – vašoj oazi dobrih vibracija!