Članovi Boksačkog kluba Ares iz Zadra na Prvenstvu Hrvatske osvojili 10 odličja Članovi Boksačkog kluba Ares iz Zadra na Prvenstvu Hrvatske osvojili 10 odličja
Boksacki klub Ares na prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste. Bk Ares bio je najbrojniji klub na prvenstvu i drugi najbolji klub u uzrastu mlađih... Članovi Boksačkog kluba Ares iz Zadra na Prvenstvu Hrvatske osvojili 10 odličja

Boksacki klub Ares na prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste.

Bk Ares bio je najbrojniji klub na prvenstvu i drugi najbolji klub u uzrastu mlađih kadeta.

Ares je nastupao s 13 boksaca i osvojio ukupno 10 odličja.

Niko Dražina postao je prvak Hrvatske dok su viceprvaci postali Ivan Nekić, Luka Bukvić, Pino Rimanić, Andrejas Baričević a treća mjesta zauzeli Marino Sudinja, Mate Milardović, Luka Matijević, Vice Radonić i Andrija Vulić.

Naš prvak Niko Dražina u finalu je slavio prekidom u drugoj rundi dok su Luka Bukvić i Ivan Nekić također trebali postati prvaci drzave ali sudci su imali drugacije viđenje i sudili u korist njihovih protivnika rezultatima 2:3, velika steta za nasa dva talentirana boksaca koji su u svakom boksackom smislu bili bolji od svojih protivnika.
Andrejas Baričević I Pino Rimanić su nasi pocetnici koji su pobjedili u polufinalnim mecevima te se plasirali u finala u kojim su zaustavljeni od puno iskusnijih protivnika.
Kod ostatka ekipe je bilo pobjeda i poraza sto je razumljivo jer su to vecinom novi boksaci koji nemaju meceva ni iskustva.
Nasi boksaci pokazali su zavidnu tehniku i hrabrost koja je u tim godinama jako bitna.

Također čestitamo svim našim boksačima koji su otputovali za Zagreb.

Ovo prvenstvo Hrvatske je bilo najbrojnije do sad.

U klubu smo se okrenuli najvise radu s najmlađim uzrastima te gradimo selekcije generacija iz godine u godinu jer jedino na taj nacin kroz ml. kadete, kadete i juniore mozemo napredovati i u budučnosti očekivati velike rezultate.
Sve kreće od najmlađih uzrasta i mi smo toga svjesni.

Nakon predaha od par dana krećemo u pripreme za nova natjecanja i turnire koja dolaze.

Treneri: Niko Marketin i Vedran Bajlo

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.