Članovi HSP-a dr. Ante Starčević donirali pogače korisnicima Pučke kuhinje Zadar Članovi HSP-a dr. Ante Starčević donirali pogače korisnicima Pučke kuhinje Zadar
Vodstvo HSP-a dr. Ante Starčević, zajedno sa članstvom, organiziralo je još jednu u nizu humanitarnu akciju – kupili su i donirali pogače korisnicima Pučke... Članovi HSP-a dr. Ante Starčević donirali pogače korisnicima Pučke kuhinje Zadar

Vodstvo HSP-a dr. Ante Starčević, zajedno sa članstvom, organiziralo je još jednu u nizu humanitarnu akciju – kupili su i donirali pogače korisnicima Pučke kuhinje u Zadru.

Predsjednik stranke, Slobodan Dević Pićo, zajedno sa stranačkim kolegaicama i kolegama, među kojima su bile Miranda Jamnicki i Rada Ivković, posjetili su Socijalnu samoposlugu i odnijeli poklone za najugroženije Zadrane.

“Cilj nam je bio barem malo uljepšati Uskrs ljudima koji su se našli u teškoj situaciji. Uskrs je najveći kršćanski blagdan i vrijeme zajedništva, pa se trudimo svake godine organizirati i dati nešto od sebe kako bi nekoga razveseli.” – kazao je Dević, te se zahvalio i članovima svoje stranke koji se uvijek rado odazivaju humanitarnim akcijama.

Miranda Jamnicki, predsjednica Gradskog odbora HSP-A dr. Ante Starčević, raduje se ovakvim akcijama i uvijek je među prvima kada treba nešto organizirati.

“Važno je biti čovjek i pomoći koliko možemo. Nekad i mala gesta razveseli čovjeka.” – poručila je Jamnicki.

Podsjetimo, ona je nedavno sa svojim kolegama posjetila Zadarski azil, te su donirali hranu i potrepštine za pse.