Članovi HSP-a dr. Ante Starčević odali počast poginulima u akciji Maslenica Članovi HSP-a dr. Ante Starčević odali počast poginulima u akciji Maslenica
Pripadnici HSP-a dr. Ante Starčević Zadarske županije, predvođeni predsjednikom Slobodnom Pićom Devićem, položili su jutros vijenac i zapalili svijeću u spomen na poginule branitelje... Članovi HSP-a dr. Ante Starčević odali počast poginulima u akciji Maslenica

Pripadnici HSP-a dr. Ante Starčević Zadarske županije, predvođeni predsjednikom Slobodnom Pićom Devićem, položili su jutros vijenac i zapalili svijeću u spomen na poginule branitelje u VRO Maslenica.

“Poštujući sve protupandemijske mjere zaštite od korona virusa, odlučili smo kao stranka umjesto jučer kad su svi polagali vijence položiti ih danas. Odali smo počast našim poginulim suborcima i duboko im se poklonili.’ – kazao je Pićo Dević.

Poklonili se žrtvama

Podsjetimo, članovi ove stranke, kao i vodstvo, u velikom su broju hrvatski branitelji, odnosno ratni dragovoljci i veterani, njihove obitelji i prijatelji, te simpatizeri.

“Obljetnica operacije Maslenica za nas je velik dan i svake godine ga obilježavamo. Žao nam je zbog jučerašnjeg skandala, smatramo da bi se bilo kakve scene trebale izbjegavati na ovako važnu obljetnicu akcije u kojoj je život izgubilo 129 naših suboraca” – poručio je Dević.

Inače, stranka HSP dr. Ante Starčević imala je problema jer je zbog dugova koje je ostavilo bivše rukovodstvo završila u stečaju.

Okupljanje i jačanje članstva pred izbore

Pošteni i vrijedni članovi stranke odlučili su sudjelovati i stečajnom postupku, sanirati dugove i riješiti probleme kako bi stranka mogla dalje normalno funkcionirati.

“Pripremamo se za lokalne izbore, na koje ćemo izaći samostalno ili i koaliciji. Imali smo pozive za razgovore s više strana, ali ima vremena za sve. Najvažnije je da se naše članstvo priprema, da smo jedinstveni i da spremno dočekujemo lokalne izbore.” – naglasio je Dević.

IMG-20210123-WA0003

IMG-20210123-WA0004

IMG-20210123-WA0002