NATJEČAJ ZA COSMO DJEVOJKE Sudjeluju Antonia Maričić, Tihana Lazović, te Klara Ivanović iz Biograda!

Magazin Cosmo i ove godine organizira veliki natječaj “Ja sam više od selfieja”, na kojem natjecateljice mogu predstaviti svoje vještine, strasti, biznis, hobije, humanitarna djela, uspjehe, usmjeriti svjetla reflektora u sebe, dobiti nove sljedbenike i obožavatelje, super poslovne prilike.

Među natjecateljicama koje se natječu u deset kategorija nalaze se i tri s područja Zadarske županije.

Riječ je o Klari Ivanović iz Biograda, te Antoniji Maričić i Tihana Lazović iz Zadra.

Klara Ivanović modna je dizajnerica iz Biograda, a njene unikatne kreacije oduševljavaju žene diljem Hrvatske.

Do sada je sudjelovala na brojnim modnim manifestacijama sa svojom modnom markom Carol.

Njene kreacije rado nose i brojne poznate osobe, poput glazbenice Ane Rucner, voditeljice Mije Kovačić itd…

Mlada glumica iz Zadra, Tihana Lazović u samo godinu dana dobila je već dvije nagrade za najbolju glumicu – pulsku Zlatnu Arenu i nagradu iz njemačkog Cottbusa, a krajem godine uvrštena je među deset najboljih mladih europskih glumaca u sklopu programa European Shooting Stars, koji svake godine tijekom Berlinalea predstavlja nove nade europske kinematografije.

Nema sumnje da je pred njom blistava karijera.

Među nominiranima je i 22-godišnja Zadranka Antonia Maričić, koja je javnosti postala poznata nakon što je pokrenuta humanitarna akcija kojoj je bio cilj prikupiti sredstva za njeno liječenje.

Tada se doznali kako je ova djevojka velikog srca jedna je od onih osoba koje vole i žele učiniti nešto dobro za druge, pa kad je čula za Kosu ljubavi, humanitarni projekt kojem je cilj doniranje kose za perike osobama koje su je izgubile zbog bolesti, Antonia nije dvojila – odrezat će i donirati svoju dugu kosu.

Međutim, ironija sudbine, kako kaže Antonia, htjela je nešto drugo. Nekoliko mjeseci kasnije, doznala je da boluje od maligne bolesti, Hodgkinova limfoma, i od kose koju je ošišala kako bi je donirala, izrađena je perika za nju.

Ova prekrasna djevojka ima veliku podršku svojih sugrađana koji je svakako bodre i podržavaju u procesu liječenja.

Glasovati možete ovdje: COSMOPOLITAN