CRKVA SV. FRANE Koncert “Čarobni zvuci Božića”

U prekrasnom ambijentu i ozračju Crkve Sv. Frane na Poluotoku Glazbena udruga LIBRETO u ovo predblagdansko vrijeme, točnije u nedjelju, 18.12., od 20:00h, donosi koncert pod nazivom “Čarobni zvuci Božića”.

Na koncertu će nastupiti Dječji zbor LIBRETIĆI, najmlađi LABOSIĆI, pjevači solisti, kao i klasične gitare te jedna blok – flauta uz gitarističku pratnju.

“Repertoar jest pravi božićni – svečan, bogat, stilski i ugođajno raznolik, a u svaku od točaka koje smo pripremili za nedjelju navečer utkali smo pregršt ljubavi, veselja, topline i zaigranosti, a čemu ćete sigurno svjedočiti u nedjelju.

Za glazbenike su upravo sakralni prostori “najzahvalniji” za nastupe, upravo zbog svoje akustike, kao i vizualne i značenjske impresivnosti. Mi ćemo dati svoj božićni doprinos upravo tamo gdje Božić najviše i osjećamo!” poručuju Voditelji Glazbene udruge LIBRETO.

Sponzor plakata za istoimeni koncert, inspiriran snijegom, kristalima, ledom, umjetničkim klizanjem, baletom, nježnošću, nevinošću i čistoćom duše jest CPP, grafički studio.

Svakako ne propustite poslušati čarobne zvuke Božića koji dolaze iz LIBRETA!